[Brisano sporočilo] (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (11.8.2005 10:39:47)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

pika74 -> Zopet komplikacije.... (11.8.2005 10:40:59)

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Anonimen -> Zopet komplikacije.... (11.8.2005 10:45:27)

Ejla BAGI...n
ja ne preostane ti druzga kot poskrbet zase in za zdravje novega dojenčka.
Tavečji sicer ne bo razumel,ker je premjhen,bo pa potrebno žrtvovat njegov čas,ki mu ga običajno posvečaš.
Vsi morte v kup in narest načrt za vajino dobro.
Tud sorodniki naj priskočijo na pomoč,če so srčni ljudje.
Se ni za hecat!!!!
Glej da se držiš zdravnikovih napotkov...nič divjanja pa metlo v kot,lonce naj prevzame kdo drug.
POČIVAJ!!!pa bo vse v redu,pa proč z grdimi mislimi če je le možno.
VSO SREČO!!!!!!!!:love:

Jančika_ -> Zopet komplikacije.... (11.8.2005 10:48:02)

Bagi, prepričana sem, da bo mali nekako razumel. Sicer ni enakovredna primerjava, a ko sem v ponedeljek obležala z vročino, se je naš razgrajač čudežno umiril in celi dve uri sam igral, niti enkrat mi ni bilo treba vstat iz postelje.

Pazi nase:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:!

total -> Zopet komplikacije.... (11.8.2005 10:50:16)

Joj Bagi,saj bo samo se pazi,saj je res težko ko je Nik zdaj tako aktiven,ampak bo razumel da moraš pazit na bebiko,lepo počivaj in se ne sekiraj,vse bo vredu,naj tebe in tvojo bebiko čuvajo:angel:

lP total:rozica::rozica::rozica:

Teni_ -> Zopet komplikacije.... (11.8.2005 10:54:10)

Joj, Bagi, pazi na sebe in malega sončka. Ti verjamem, da si ne predstavljaš, kako počivati zraven Nikija, ker si tudi jaz ne morem predstavljat, kako bi to šlo zraven Teje. Upam, da se bo vse vredu izteklo. Ati, ti pa glej, da boš lepo skrbel za mamico. Lp,Mojca:nosecka:

bini -> Zopet komplikacije.... (11.8.2005 10:54:58)

vse bo v redu in čez dva meseca že vse pozabljeno..
porabi pa vso pomoč ki jo lahko dobiš, ker ti tedni so res pomembni!
srečno :rozica:

Vrtnica1 -> Zopet komplikacije.... (11.8.2005 10:55:32)

Tudi meni so v 32. tednu odkrili, da sem imela mv le 2,3 širok, so mi tudi zabičali strogo mirovanje. Ležala sem dva tedna res, ampak zares: samo wc, še jedla sem leže. Potem sem pa začela malo migati, pa mislim, da ni bilo vredu, čeprav se vrat sicer ni krajšal, mi je pa ovoj počil in mi je začela odtekati voda v 34. tednu. Hvala bogu se je vse ok končalo, mi je pa žal, da nisem sploh že celo nosečnost več počivala in bolj pazila nase. Sem namreč iz trgovine v 5. nadstropje tovorila polne vrečke:(. Te pa razumem, ker je tudi mene strah že sedaj, kako bo potekala naslednja nosečnost, da ne bi slučajno še prej rodila. Naslednjič bom definitivno bolj pazljiva.
Poznam pa ženske, ki so imele podobne težave kot ti in so z zares strogim mirovanjem rodile še čez rok. Tako, da ni nič tragičnega, ampak zares: POČIVAJ! Naj ti pomagajo starši oz. cela žlahta in naj Nika oni čuvajo. Teh nekaj mesecev boste že zdržali. Tudi Niku se da razložiti, da je treba paziti na dojenčka. Samo pozitivno razmišljaj, pa bo. Vedi, da bo vse vredu in da boš držala zdravega otročka v rokah, ko bo za to čas.:)
Veliko sreče, V. :rozica:

Anonimen -> Zopet komplikacije.... (11.8.2005 10:57:03)

Saj vem, da mora biti taka situacija zelo morasta in da ti je hudo, saj je tudi meni zate, ampak raje začni konkretno reševati situacijo, Bagi. Če nimaš nikogar, da bi bil s teboj 24 ur na dan ozrioma takrat, ko moža ni doma, najemi kakšno žensko za pomoč. Sama z dveletnikom ne boš mogla biti. To je enkrat ena.

NinKa -> Zopet komplikacije.... (11.8.2005 11:05:26)

Bagi, čuvaj nase in svojega :duda:, Nik bo že nekako razumel,...probaj mu dopovedat na lep način, da s teboj ni vse ok, da moraš ležat, da bo z:duda: ko bo prišel vse ok. Po moje bo razumel tut če je star 2 leti.
Našemu sem zadnjič razložla, ko sem se vdarla v luč, da moram malo ležat, da me buba glava in da ne morem šprinat za njim. Pa se je vsedel poleg mene na posteljo in me božal 9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa.

Drugače pa če ti kdo od tvojih ponudi pomoč--sprejmi.Raje sedaj potrpi....bo verjetno manj boleče kakor (bog ne daj) kake kasnejše posledice.

Zate pa en šopek :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

:sloncek::kuza::sloncek:

Pajaca -> Zopet komplikacije.... (11.8.2005 11:07:40)

Jaz mam mlajšo punco, pa grem dostikrat počivat ko pridem iz službe, pa se ji je najprej zdel čudno, zdaj se je pa navadla pa mi prnese dalinca pa pol se uleže zraven pa brblja pa ok mi hoče po trebuhu skakat... pa mi nosi igrače, pa ji moram kocke sestavljat, pa vse živo.

Uglavnem če se je moja 17mesečnica navadla, se bo tud tvoj navadu. Prve dni mu bo čudn, pa te bo vleku pa težil, pol bo pa pač dojel. Mi ji pač rečemo, da more mami ajat ker more dojenček ajat, pa pol nekak dojema.... upam. Je pa res, da se pol lahko igram z njo, ti pač ne boš mogla.

Pa je naša tud ful aktivna in samo nori sem in tja....

india -> Zopet komplikacije.... (11.8.2005 11:12:07)

Bagi, počivat! NIč drugega te ne sme zdaj skrbet. Vem, da je teško, vem ,da je Niki Spidi Gonzales in vem, da imaš polno glavo vsega. A res moraš ubogat zdravnico! Saj bo, verjemi mi, da se bo vse uredilo in da boš donosila doma, da ti ne bo treba hodit na intenzivno,....če kaj rabiš, pa veš, kje sem!:miska:

Marogica -> Zopet komplikacije.... (11.8.2005 11:13:10)

POČIVAJ, POČIVAJ POČIVAJ. Meni se je to zgodilo v 32. tednu, ko so mi ugotovili, da imama dolžino materničnega vrata 1,5cm, že zmehčanega in rahlo odprta(1 cm). Ko sem zakašljala, je G čutil glavico. Sem šla na lastno dogovornost domov (imam še enega sinkota) in res samo počivala. Wc, en kavč, postelja. Nič kuhanja, pomivanja, ukvarjanja z otrok (samo branje knjigic ali cartanje na postelji), pranja. Vse je delal moj mož.
Rodila sem v 36. tednu, vendar ne zaradi skrajšanega materničnega vratu, temveč, ker je imel moj drugi sinko popkovnico 3x ovito okoli vratu in je hotel ven.
Da te potolažim. Sem rojevala 12 ur, ker se mi maternični vrat ni mehčal in se nisem odpirala.
Ćuvaj se in misli na dojenčka. Vse bo ok. lp

puncica -> Zopet komplikacije.... (11.8.2005 11:18:29)

bagi držim pesti da se vse srečno konča, s tamalim pa kakšno knjigico preberta pa naj se mal vala pr teb po postli, pa kakšno risanko poglejta, no take bol umirjene stvari. Jst bi kr rekla tamalmu, veš mamica more počivat, drugače je lahko z dojenčkom kaj narobe in da se ne moreš več igrat skrivalnic pa to, da pa lahko knjigice bereta, se igrata na postli,... No tako nekako bi jst to zastavila

Držim pesti zate:rozica::rozica::rozica::rozica:

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (11.8.2005 11:32:00)

Anonimen -> Zopet komplikacije.... (11.8.2005 11:47:54)

Bagi, daj si res najemi kakšno varuško, če le lahko. Jaz si tudi ne predstavljam sebe in Tiborja, da bi jaz lahko skozi ležala ob njem. Ja, kakšnih 5 minuit, potem bi se pa obema strenalo. Saj stres pa tudi ni dober. Kaj boš pa naredila? Mali bo tulil, ti boš pa ležala. Ali pa bo nekaj naredil, ko boš morala vstati in iti tja, pa ne boš šla. To ni izvedljivo. Če boš ležala doma, potem si najami varuško. Seveda je še bolje, če lahko vskoči kdo od domačih. Poskusiš lahko, kako bo šlo, ampak če ne bo, potem res tako naredi. Drugače preveč tvegaš.

mammika -> Zopet komplikacije.... (11.8.2005 12:44:38)

Bagi jaz ne vem kaj naj ti rečem.Držim pesti da ne bi prej rodila pa da bi blo vse ok...

Mogoče bi blo res dobr da si kašno varuško omisliš....

Drž se :rozica:

Anonimen -> Zopet komplikacije.... (11.8.2005 12:47:43)

Bagi pazi nase!!! Če bi le lahko prišla bi ti pomagala, imam pa idejo - če je tu kakšna na RR blizu tebe da ti priskoči na pomoč pri čuvanju malega??? Al pa res kakšna varuška.
Držim pesti zate!!!

anajmad -> Zopet komplikacije.... (11.8.2005 12:47:44)

Bagi drži se.Kaj pa kakšna babi,ali teta? Bi lahko malega vzela vsaj čez dan k sebi?Mal je kruto to,da se ti zopet ponavlja.Sam nimaš kej.Drži se,saj bo vse v redu.
en lp:morje:D.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (11.8.2005 13:13:42)

kofetek2010 -> Zopet komplikacije.... (11.8.2005 15:07:42)

BAGI tako kot so ti že rekle, ubogaj G in počivaj! 8)

mogoče pa bi se Niki vživel v vlogo "zdravnika" ali "negovalca" in bi ti skoz igro pomagal in "skrbel" zate :) mogoče :zmeden2:

vse bo še OK! :)

Anonimen -> Zopet komplikacije.... (11.8.2005 16:29:42)

Bagi, jaz sem pripravljena pazit na Nika!!! Če me rabiš, mi povej. Edino to je, da do nedelje nisem doma,potem pa res - ni problema. Bova z Davidom prišla k tebi, pa se bomo skupaj igrali ali pa šli na sprehod. Vsaj dokler ne bo tvoj mož prišel domov. Ti samo pridno počivaj!!!

cmokec -> Zopet komplikacije.... (11.8.2005 16:48:52)

Bagi, :miska::miska::miska::miska::miska::miska:. Pridno počivaj.

Stran: [1]