Vrtnica1 -> Zopet komplikacije.... (11.8.2005 10:55:32)
|
Tudi meni so v 32. tednu odkrili, da sem imela mv le 2,3 širok, so mi tudi zabičali strogo mirovanje. Ležala sem dva tedna res, ampak zares: samo wc, še jedla sem leže. Potem sem pa začela malo migati, pa mislim, da ni bilo vredu, čeprav se vrat sicer ni krajšal, mi je pa ovoj počil in mi je začela odtekati voda v 34. tednu. Hvala bogu se je vse ok končalo, mi je pa žal, da nisem sploh že celo nosečnost več počivala in bolj pazila nase. Sem namreč iz trgovine v 5. nadstropje tovorila polne vrečke:(. Te pa razumem, ker je tudi mene strah že sedaj, kako bo potekala naslednja nosečnost, da ne bi slučajno še prej rodila. Naslednjič bom definitivno bolj pazljiva. Poznam pa ženske, ki so imele podobne težave kot ti in so z zares strogim mirovanjem rodile še čez rok. Tako, da ni nič tragičnega, ampak zares: POČIVAJ! Naj ti pomagajo starši oz. cela žlahta in naj Nika oni čuvajo. Teh nekaj mesecev boste že zdržali. Tudi Niku se da razložiti, da je treba paziti na dojenčka. Samo pozitivno razmišljaj, pa bo. Vedi, da bo vse vredu in da boš držala zdravega otročka v rokah, ko bo za to čas.:) Veliko sreče, V. :rozica:
|
|
|
|