|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Novemb.....
11.8.2005 10:34:07   
Marijeta
9nebesapozdravljene vse bodoče in že "obsotječe" mamice...kako ste kaj danes? Vreme je kar malo hladno in meni kar prija, sploh ker imam kar nekaj dela za anrediti..pa ve, kako ste kaj?

:kuza:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Novemb.....
11.8.2005 10:43:42   
Teni_
Pozdravljena tudi ti. No, pri nas je še kar toplo. Zaenkrat kaze 18C, samo sončka pa ni najbolj. Jaz sem super. Danes sem po dolgem času malo boljše spala. Je kar pasalo, čeprav sem vseeno hodila na wc. Lp,Mojca:nosecka:

(odgovor članu Marijeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Novemb.....
11.8.2005 11:47:28   
Marijeta
jaz sem spala kot top in po čudežu nisem šla ponoči nič na wc...verjetno ker sem preutrujena zaspala....:grrr:

Upam, d abo danes bolje....:angel:

(odgovor članu Marijeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Novemb.....
11.8.2005 12:49:43   
gramec
Da se vam pridružim,

spala sem zelo v redu, sam se zmeraj sem zelooo :zaspan:, sedaj cakam sodelavca, da pride nazaj, ker pol odhajam. Danes malo prej, ker me tkoo glava boli, za znoret.
Lekadol baje lahko vzamem a ne?

A mogoce ze kateri tece iz prsi, meni vsak vecer tko zelo, da bom mogla zaceti uporabljati blazinice :)-:)-

Lp

(odgovor članu Marijeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Novemb.....
11.8.2005 13:03:30   
Teni_
Ja, lekadol lahko vzameš, samo ne pretiravat. Mleko še mi nič ne teče, mi je tudi 1. začelo komaj 2 tedna pred porodom. Ko pa bi moglo, pa ni:((. Lp,Mojca:nosecka:

(odgovor članu Marijeta)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Novemb.....
11.8.2005 13:09:53   
medvedek
No tudi jaz nimam ravno problemov z spanje - še zaenkrat razen, da se občasno zbujam zaradi bolečin v hrbtenici, sploh ko ležim na hrbtu, saj se zaradi trebuščka, ki mi je začel zadnje 14 dni pridno rasti vedno težje obračam in sem vedno bolj okorna. Predvsem pa me zadnje dni zelo moti sedenje v službi za računalnikom in to celih 8 ur. Tako, da ne vem kako dolgo bom še zdržala. čeprav bi rada zdržala čim dlje, saj se mi zaenkrat še ne ljubi biti ravno doma. Vem pa, da verjetno ne bo nič lažje ampak se bo vse skupaj le še stopnjevalo. Sicer pa bomo že še kako zdržale te 3 mesece in nato dočakale svojega sončka. Komaj že čakam, da ga bom stisnila k sebi.
Sedaj pa moram nazaj veselo na delo.

LP iz oblačnega Celja

MAMI

(odgovor članu Marijeta)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Novemb.....
11.8.2005 13:13:57   
amy26
pozdravljene punce, kokr vidim ste vse kar dobro danes spale, jaz nisem skoraj nič, tako, da je zdaj kar težko sedeti cel dan v službi.
Nekaj me zanima, danes me je že drugič prijel krč v spodnji del noge od zadaj ne vem kako se ta del imenuje, nevem a je to normalno nikoli me ni tako zapolelo na trenutek, pol pa ko sem še vstala še dolgo časa sem čutila bolečine pri hoji, sam so bile manjše.
a kej veste zakaj do tega pride
lp

(odgovor članu Marijeta)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Novemb.....
11.8.2005 13:28:04   
Marijeta
:kava:Čas za moj drugi capuccino....glede krčev ne vem zakaj do tega pride, meni se do sedaj to še ne pojavlja....imam pa probleme, da moram večkrat iti na vodo in pa imam kar precej zaotečene gležnje...prav smotana sem s tako debelimi nogami...uf...:grrr:
Glede prsi tudi nimam problemov, razen tega da so se mi zeloooo povečale a la Pamela Anderson....:zmeden2:(moj dragi seveda nima nič proti :ups:) a meni je kr malo čudno....no, saj sekiram se ravno ne preveč...drugače sem pa ok...naša bebica veselo telovadi in brca, tako da je občutek naravnost 9nebesa.
Paše, ko te brce, ko sem nakakem sestanku in se potem potihoma smejim sama sebi....drugim se pa še sanja ne....

(odgovor članu Marijeta)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Novemb.....
11.8.2005 14:03:26   
Teya
Marijeta, a si bila malo v dvomih kako nadaljevat besedo (novemb...) :)-:)-:)-?
se spomnim, da nam je enkrat ena neko hudo lekcijo dajala, kar se tega tiče :)-

(odgovor članu Marijeta)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Novemb.....
11.8.2005 14:07:52   
Marijeta
he he he...aha..pa sem n ziher šla na Novemb....mah, kaj če naš pravopis....:(

Glčavno, da me vemo kam pašemo....he he he:bravo:

(odgovor članu Marijeta)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Novemb.....
11.8.2005 14:31:07   
Bauka
No, pa se še jaz javljam. Do sedaj sem samo brala, zdaj bom pa še napisala.

Tudi jaz sem novemberka in tudi mene moj sonček kar fino brca. Prvič sem ga začutila v 19.tednu, zdaj sem v 28., spim zelo slabo, 7-9X/noč grem na WC, potem pa ne morem zaspati, ker me križ boli, da kar peče.

Vendar sem vesela, da je tako. Po SS lanskega novembra:(( kar ne morem verjeti, da sem že tko daleč in vem, da bo letošnji november bolj vesel kot lanski:duda:

Lep pozdrav vsem novemberkam, ostalim nosečkam in mamicam!!!
Bauka

(odgovor članu Marijeta)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Novemb.....
11.8.2005 16:29:44   
alijana
Ojla. Ja ti 3 meseci bodo verjetno že minili, le da ne bodo daljši od predhodnih, ker tudi meni trebušček lepo raste. Glede spanja pa tako, meni je G rekla, da po 20 tednu ni primerno spati na hrbtu, ker otrok pritiska na ... Torej svetovala mi je l ali d bok (boljše levi bok). Tudi jaz imam občasno težave z bolečinami v hrbtenici. Me :love:zmasira - pa je boljše. Predlagaj tvojemu ;). Lepe zadnje 3m ti želim. Lp, :rozica:

(odgovor članu Marijeta)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Novemb.....
12.8.2005 7:30:20   
EG
Dobro jutro!
Da se vam pridružim še jaz.Sem v 26 t.In moje noči zgledaja tako, da se na vsako uro prebujam in hitim na wc: 7-8X na noč. Groza.Nobenega pravega spanca.Enako je bilo na začetko do 3m, potem kakšen mesec miru, od 5 m pa zopet ista pesem. Ampak vse potrpim in se mi zdi celo srčkano - vse za svojo pikico. :angel:
Zunaj je dež, jaz v službici, kjer še vse bolj zaspano deluje. Čeprav tudi mene mori 8 urno sedenje pred računalnikom :zmeden:
Pazite nase in na svoje bušije, zdej grem pa še malo delat ;)

Lp

(odgovor članu Marijeta)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Novemb.....
12.8.2005 12:35:09   
mahica
En lep zaspan pozdravček vsem novemberkam, novembrkam, kakorkoli...
Do zdaj sem tudi jaz samo brala, pa se še oglašam. Tud jaz zlo slabo spim, pa ne zarad lulanja, nimam še tolk pritiska (dopolnila bom 28. teden), ne morm spat na boku, ker me močno začne pečt pod prsmi, na drugem pa ne morem dihat skoz nos, kar me seveda zbudi, ker se mi osušijo usta... Na hrbtu mi pa zaspi leva noga že od ritnice dol, v glavnem se skos premetavam, pol pa tud jaz težko delam - tud sedim 8 ur pred računalnikom!!
Drugače je pa vse nepopisno lepo, brce in premiki, pa kolcanje, pa norenje v bušiju...
LP, M.

(odgovor članu Marijeta)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Novemb.....
12.8.2005 19:01:28   
petarda
Živjo!

Jaz sem tudi v 27 tednu in k sreči kar dobro prenašam nosečnost razen seveda lulanja, toda tu ni kaj pomagati.:zmeden2: Kakorkoli, svetujem da čim več telovadite, predvsem razgibavanje nog... Krči se dostikrat pojavijo prav zaradi slabe prekrvavitve in pomanjkanja magnezija in kalcija. Torej malce telovadbe, veliko mleka pa bo....

Še tri mesece in bomo mamice....kaj lepšega!:sloncek:

(odgovor članu Marijeta)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?