darilo za 85 babico?????????? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

glen -> darilo za 85 babico?????????? (10.2.2011 21:01:27)

Pozdravljeni.
Jutri praznuje naša nona 85 let.Pomagajte mi z nasveti ,kaj naj ji podarimo.Radi bi kaj uporabnega,prisrčnega,.....
Toplice,masaže,razni grelni pripomočki odpadejo zaradi njenega zdravja(ji odsvetuje zdravnik),mobitel že ima,.......????????????????????
Kanarinček?Ribice?

Hvala

Volga -> RE: darilo za 85 babico?????????? (10.2.2011 21:06:12)

IZVIRNO SPOROČILO: glen

Pozdravljeni.
Jutri praznuje naša nona 85 let.Pomagajte mi z nasveti ,kaj naj ji podarimo.Radi bi kaj uporabnega,prisrčnega,.....
Toplice,masaže,razni grelni pripomočki odpadejo zaradi njenega zdravja(ji odsvetuje zdravnik),mobitel že ima,.......????????????????????
Kanarinček?Ribice?

Hvala

kaj če s kanarčkom pa ribicami, piščance ji kupte, bo mela vsaj kaj od njih.

glen -> RE: darilo za 85 babico?????????? (10.2.2011 21:09:54)

ha ha ha

eva1 -> RE: darilo za 85 babico?????????? (10.2.2011 21:12:10)

bon za mercator, al pa kej uporabnega...

K_a_t_i -> RE: darilo za 85 babico?????????? (10.2.2011 21:27:07)

Naj ji vnuki/pravnuki kaj narišejo, spečejo piškote, karkoli "doma narejenega". Zmenite se, da ji boste čez vikend pomili okna, obljubite ji, da ji boste pobelili stanovanje, počistili,... (ne vem kaj bi ji več pomenilo in če je kaj od tega potrebno). Pa stisnite jo fino, čim večkrat obiščite, nasmejte, pocrkljajte,... pa bo po mojem najbolj srečna!
Kanarček in ribice mi ne bi padle na kraj pameti... Res pa je, da tvoje none mi ne poznamo. Tako da - temelj za moj odgovor je bil spomin na mojo prababico, ko je bila v letih tvoje none.
Vem, da je bila na okroglo obletnico izjemno vesela tudi zlatega srčka za na verižico (čisto enostaven) s pripisom, da je od njenih pravnukinj, ki jo imamo zelo rade - nekaj podobnega.

ajataja -> RE: darilo za 85 babico?????????? (10.2.2011 21:36:41)

torto z napisom moji najdražji babici ali nekaj podobnega.

honey -> RE: darilo za 85 babico?????????? (10.2.2011 22:29:51)

Mi moževi babici, ki je istih let zadnje čase vedno kupimo kaj za pojesti - tako za pockrljat. Kaj, kar si sama ne kupi. Ker se mi zdi, da pri teh letih imajo že vse in ne potrebujejo nič. Živali pa nikakor ne bi kupovala, ker - saj se bo slišalo grdo - ne moreš vedet, koliko časa bo še živela. Kaj pa bo potem z živalcami?

glen -> RE: darilo za 85 babico?????????? (10.2.2011 23:18:50)

Pravnuki(jih je 10), ji bodo podarili torto z napisom 85 poljubčkov od pravnučkov.Mi vnuki ,pa bi ji radi še nekaj podarili.Sam kaj?Obiskujemo jo pogosto,ji pomagamo(redno belimo,hodimo v trg.peljemo k friz.,,,,,,finančno stoji bolje od nas :)))))),tako da res nimam pojma.

glen -> RE: darilo za 85 babico?????????? (10.2.2011 23:20:45)

Mogoče zlat srček s posvetilom.Se mi zdi da ima pri starih ljudeh zlato še zmeraj veliko vrednost.??????

kristinaj -> RE: darilo za 85 babico?????????? (11.2.2011 10:14:26)

ma sej ne rabi nič, mamca... vesela bo vašega obiska, če je kakšen pravnuk naj ji kaj nariše, mogoče kakšna dobra čokolada, čokolatini...

Anonimen -> RE: darilo za 85 babico?????????? (11.2.2011 10:27:17)

kaj pa,če bi mogoče izdelali fotoknjigo vseh vas(otroci z svojimi družinami)naprimer v dm,starejši ljudje zelo radi obujajo spomine.Pa en šopek seveda.
Lp

glen -> RE: darilo za 85 babico?????????? (11.2.2011 19:50:15)

Fotoknjiga je super ideja,sam časa nam primanjkuje,no mogoče pa ji jo naknadno prinesemo.
Odločili smo se za veliko košaro polno dobrot(potica,kava,čokolada,vino,domači piškoti,pršut,.....)
Hvala

legenda_m -> RE: darilo za 85 babico?????????? (11.2.2011 22:27:58)

šopek vrtnic, rdečih

Anonimen -> RE: darilo za 85 babico? (11.2.2011 22:41:34)

IZVIRNO SPOROČILO: glen

Kanarinček?Ribice?

Dobro šminko, da bo lepa [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].

anckabancka -> RE: darilo za 85 babico? (12.2.2011 15:46:08)

Digitalni foto okvir, pa gor slike od vnukov, pravnukov... Sem prepričana, da bo navdušena [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Mi smo to kupila naši mami, pa ima 62 let. Bomo jutri videli odziv.

Stran: [1]