biga -> kako prespati noč (10.2.2011 14:22:59)
|
Pri nas je vsak dan huje in ne vem, kaj naj naredim. Hčerka, stara 11 mesecev, še nikoli ni prespala noči oz. vsaj 5 ur v kosu, ampak že to je bil luksus, če se je zbudila le 2-3x. Zadnje tedne je pa noro, bolj ko se bliža moja služba (slabe 3 tedne), slabše spimo. Ob osmih jo na rokah uspavam in dam v posteljico (sem poskusila jo dat v posteljico, a skoz vstaja in noče ležat, tole je trajalo tudi eno uro, tako da sem jo nazadnje dvignila, pa še hudo mi je bilo, ko je tako jokala), potem spi, če imam srečo do polnoči. Potem pa zbujanje non-stop. Zadnje dni na pol ure, uro. Tako da jo prestavim v najino posteljo, in drugače potem ne zaspi, kot na dojki. Seveda ni lačna, samo malo se pocrklja. Se obrnem, malo premaknem, spet jok, potem se vso noč vstaja, pa joka in stoka. iN mi jo je brez veze prestavljat v njeno posteljico. Ne vem, ali jo res tako motijo zobki, zdaj ji rasteta 2 spodaj (prva zobka), zgoraj še ni nič. Prebavo ima v redu, podnevi zdaj kar dobro je, nosek je ok, čeprav malo pokašlja. Skratka, ne vem, kaj ji manjka. A se eni res zbujajo kar tako? Bi jo rada odstavila, ker se sama očitno ne bo. Itak sesa le še za zaspati ponoči. Jo je nosil mož, pa se dere sto na uro in potem čez kako uro omaga. Ampak noč je pa potem itak razbita, ker se razčujemo vsi. Kaj bi naredili?
|
|
|
|