|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kopalke
10.2.2011 13:31:12   
Hope2
Rabila bi čim več kopalk in sem že dala oglase da kupim, ampak nikjer nič dogovorov ali pa imajo samo bermuda-hlače kopalke- te ne pridejo v poštev.
Torej rabim 96-98 številko, oprijete hlačke ali oprijete boksarce. Plačam oz menjam za karkoli-predlagajte. 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kopalke
10.2.2011 13:36:39   
mojvzdevek1
v baby centru jih imajo...

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.2.2011 13:47:37   
Hope2
ja vem, da jih prodajajo v trgovinah. Rabim več kosov, ker ne prenese mokrih kopalk oblačit nazaj in za 1 dnevno kopanje na bazenih gre vsaj 5 kopalk. Če je možno ugodnje priti skoz z rabljenimi kopalkami, bom raje to varianto izbrala, če ne mi še vedno ostane draga varianta v baby centru

(odgovor članu mojvzdevek1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.2.2011 13:49:55   
blemma
V Jevnici (20 km iz LJ proti Litiji, pri vrtcu) šivajo kopalke za tujino, jih pa tudi prodajajo za džabe mislim, da so po 3 evre.

... in končno je prišla moja princeska Emma, 8.5.2008 ob 16.43.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.2.2011 13:55:18   
Hope2
našla na netu, hvala. 

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 10.2.2011 13:58:35 >

(odgovor članu blemma)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.2.2011 15:15:39   
StrawberrY
Bom pogledala, ko domov pridem. Mislil, da jih imam od tamalega še vse spravljene. Pa ti jih pošljem, če jih še potrebuješ.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.2.2011 16:07:30   
mojvzdevek1
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

ja vem, da jih prodajajo v trgovinah. Rabim več kosov, ker ne prenese mokrih kopalk oblačit nazaj in za 1 dnevno kopanje na bazenih gre vsaj 5 kopalk. Če je možno ugodnje priti skoz z rabljenimi kopalkami, bom raje to varianto izbrala, če ne mi še vedno ostane draga varianta v baby centru

napisala si tako dvoumno... ne ce ti kdo podari ali proda ceneje, ampak da rabis vec kosov in da si jih hotela kupit pa jih nihce ne prodaja...
zato sem jaz samo predlagala kje jih prodajajo...

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?