ronja -> RE: Odprta kuverta (11.2.2011 14:17:49)
|
Kuverto mimogrede odpreš....če je v tvojem nabiralniku in ne živi pri hiši 5 ljudi, je večina pošte tebi namenjena in jo odpreš, brez da bi pogledal naslovnika......če imaš še partnerja takega, da nimata nekih blaznih skrivnosti glede uradne pošte je še bolj enostavno, da pošto odpreš... Podpis. Jaz sem vesela, če dobim na koncu na pravi naslov. Če kdo vmes odpre, j* ga. Res pa se ne sekiram, če ljudje vejo, koliko zalužim, zakaj zapravljam itd... Itako vse brez problema sama sčivkam, plača je pa itak javna. Pri nas tudi dostikrat kaj pobrka ali pa sploh ne pride. In se lahko komot zgodi, da pač v kupu svojih pisem lepo vsa odpreš, ne greš gledat vsem, kaj piše na kuverti, itak je pač v tvojem kaslcu pošta v principu zate in pač vse odpreš. Potem vidiš, da piše not nekaj drugega, pa ti ni jasno, pogledaš na kuverto in spraviš nazaj, pa daš pravemu sosedu v roke "Oprosti, ker sem odprl/a, nisem pogledal/a na kuverto" in to je to. Nikoli nisem imela občuteka, da bi bil kdo jezen zato, vsi so bili veseli, da sem jim dala njigovo pošto in isto, če so meni sosedje dali odprto pošto. Kaj si pa čejo pomagat z info o mojih dohodkih in odhodkih? Pa saj ne delam nič takega, da bi morala skrivat... In zdaj vem, koliko je sosed plačal za plin. Ga boš izsiljevala?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] dostavljanje pošte na napačen naslov ni zločin, odpiranje tuje pošte pa. Zločin pa to 100% ni! zvezdica, ne mi z dhl! naša pošta je suuuuuper proti njim! Pa naša pošta na splošno zelo dobro dela, včasih se pač kak poštar kaj zmoti - kot vsi. Zadnjič se je v službi nekdo nekaj zmotil (že 3.) in mi vrgel s tem nekaj dni dela stran. Jah, kaj naj? Se zgodi. (upam, da se ne bo še večkrat).
|
|
|
|