Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Oče ne želi pazit otrok 12.2.2011 11:08:41
|
|
|
|
picola1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Lara Poznam eno podobno zgodbo, ko si je pol ženksa na koncu strokovno pomoč poiskala in ji je psihiatrinja rekla, da se naj s takim moškim sprijazni- da se ne bo spremenil. Verjetno je mislila, da naj se sprijazni, da se ne bo spremenil. Kaj bo pa ona naredila glede tega, je pa druga stvar...Lahko ostane in še naprej jamra ali pa gre. Najbrž s tem ni mislila, da se mora pa sprijaznit in ostat hkrati.
|
|
RE: Oče ne želi pazit otrok 15.2.2011 21:48:29
|
|
|
|
bugimajstr
|
matr...sm moški..sam...jst bi ga na tvojem mestu prec zamenal.......očitno ni dobr.....al sm pa jst čudn..hehehehehe
|
|
|
|
RE: Oče ne želi pazit otrok 19.2.2011 11:46:36
|
|
|
|
Zoja Lara
|
Samo malo: eno leto ga nisi "dresirala" (opomba-mišljeno dobronamerno, ne zlobno!!!), ne za previjat, ne za pazit in zdaj pričakuješ da bo pazil? Jaz tudi ne bi. Če bi me eno leto lepo držala pri strani, verjem, da ne bi bila vešča opravila in bi ti rekla-pa daj še zdaj sama. Niso vedno vsega desci krivi. Ej, kaj misliš, da mu nisem rekla naj previje? Ni htel. Rajši je pusto otroka neprevitega in pol sem ga itak jaz previla, ko pa da bi ga takega pustla. Al pa nisem dovolj dobra dreserka?
|
|
RE: Oče ne želi pazit otrok 19.2.2011 11:52:44
|
|
|
|
Zoja Lara
|
Dvoje misli mi gre tule skozi male možgane: 1. Tale zgodba smrdi že od samega začetka, še preden so prišli otroci. Milo rečeno, čudaški odnos imata. 2. Servirani so nam nepopolni podatki. Tvoj partner bi verjetno povedal diametralno nasprotno zgodbo. Kot je ena napisala, sama si izbiraš svoje življenje in jaz mislim da ti paše ta ''pat mučeniška'' pozicija. Verjetno bo naslednji stadij v stilu..''sej so vsi isti''... Jaz sem samo od vas želela izvedet kaj naredite, če vam atek odkloni varstvo? Nisem tu, da tarnam kako je moje življenje težko. Sama se msi ga izbrala- točno. To se zavedam. Sigurno bi on zgodbo interpretiral drugače. Najbolj pa drži to, da mu ni pasalo, da sem šla v kino in mi je pač htel malo nagajat. Itak pa bi blo najlepše, če bi šla mi2 v kino, ne da sem šla s kolegico. Ampak noče it, torej grem raje sama, kot da sploh ne grem, ne? Ne vem zakaj meniš, da je najin odnos čuden? Mogoče je pa res, ne vem?
|
|
RE: Oče ne želi pazit otrok 19.2.2011 20:42:52
|
|
|
|
saruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Lara Dvoje misli mi gre tule skozi male možgane: 1. Tale zgodba smrdi že od samega začetka, še preden so prišli otroci. Milo rečeno, čudaški odnos imata. 2. Servirani so nam nepopolni podatki. Tvoj partner bi verjetno povedal diametralno nasprotno zgodbo. Kot je ena napisala, sama si izbiraš svoje življenje in jaz mislim da ti paše ta ''pat mučeniška'' pozicija. Verjetno bo naslednji stadij v stilu..''sej so vsi isti''... Jaz sem samo od vas želela izvedet kaj naredite, če vam atek odkloni varstvo? Nisem tu, da tarnam kako je moje življenje težko. Ne vem zakaj meniš, da je najin odnos čuden? Mogoče je pa res, ne vem? Atek ne odkloni varstva... nikoli! Pa ne čuva otroka pod prisilo pač pa zato ker ga hoče in v tem uživa!
|
|
|
|
RE: Oče ne želi pazit otrok 20.2.2011 8:20:24
|
|
|
|
ajsek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Lara Jaz sem samo od vas želela izvedet kaj naredite, če vam atek odkloni varstvo? Ne vem zakaj meniš, da je najin odnos čuden? Mogoče je pa res, ne vem? Zaradi tega zgoraj. V normalnih družinah očetje pazijo svoje otroke, ni jih treba nič posebej prosit za to.
|
|
|
|
RE: Oče ne želi pazit otrok 20.2.2011 8:45:44
|
|
|
|
sanasan
|
Atek ne odkloni varstva... nikoli! Pa ne čuva otroka pod prisilo pač pa zato ker ga hoče in v tem uživa! meni se pa hecno zdi, ko razpravljate o tem, ali očetje 'čuvajo' otroke ali ne....meni se zdi, da pač to mora biti skrb obeh staršev.... ne vem, kaj je treba moškega (ali pa žensko) prosit, da čuva LASTNEGA otroka ....po mojem jih čuvajo babice, pa dedki, vzgojiteljice itd.... starši pa naj BI SKRBELI!
|
LjubezenagnesAli ljubite svojega partnerja?Da, zelo. (
70%)
Mislim, da ga ljubim. (
14%)
Včasih sem ga. (
5%)
Ne, vendar vztrajam z njim, zaradi... (
5%)
Ne, pravzaprav ga težko prenašam. (
2%)
Ostalo:______________ (
4%)
Število vseh glasov: 400Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!