Zoja Lara -> RE: Oče ne želi pazit otrok (10.2.2011 11:16:24)
|
Lahko je biti pameten in se postavljat s tem, da bi ob vsaki piz......spokale moškemu kovčke in ga postavile pred vrata....skoraj si upam trdit, da večina tega v resnici nebi naredila! Tudi sama sem bila te sorte....prepričana, da bo moj moški delal z mano točno tako, kot se meni zdi primerno....dokler nisem zadela ob zid in ugotovila, da ne bo šlo tako.....da bo potrebno v življenju marsikaj požret in se marsičemu prilagodit....Lahko bi ob 1. piz...... spokala kovčke in kaj??? verjela, da se v nobeno drugo ne bom več zaletela??? me kje!??!! Se pa strinjam, da ta dečko ni dober mož in ni dober oče.....mi je dvignilo pritisk ob omembi dejstva, da ste v NJEGOVEM stanovaju....mislim, wtf??? Jaz ti svetujem, da opredelita vajin odnos....naj se razjasni kako si on predstavlja življenje v družini, kako si on predstavlja vajine vloge itd itd....na podlagi tega boš lažje precenila, ali si sposobna oz željna imeti talega tipa na kavču ali raje ne.... pa srečno! Hvala Netipa. Ko jevse tak lahko napisat, ko pa bi se mogla z njim pomenit pa ne gre. Ker me vedno zabije, je fullllll dober pogajalec. Vedno me napalamudi. Vedno ma kak izgovor. Je fuuuull samozavesten in za nič na svetu ne bo pokazal, da je kaj naredo narobe. To je težko razložit. Če ga ne poznaš, ne veš. Ko sma bla par brez otrok sem ga pustla, pa je skoraj htel umret brez mene. Pa sma zopet pristala skupaj.
|
|
|
|