3Sonček3 -> RE: Izbira ginekologa - Fužine LJ. (3.3.2011 12:23:10)
|
No da vam kot njegova pacientka napišem svoje mnenje o njem. Je res fant na mestu, ve kaj dela, je zelo strokoven in izobražen. Vodil je mojo nosečnost in sem zelo zelo zadovoljna, žal mi je bilo le da tisti dan ko sm js rodila ni biu v Lj porodnišnici, sm pa vprašala na sprejemu če je mogoče kje v bližini da bi mi blo fajn če bi biu zraven. Js sm se k njemu prepisala iz razloga, ker z mojo 1. ginekologinjo nisem bila zadovoljna. Med nosečnostjo mi je na vsakem pregledu opravil UZ in dobila sem slikice, tut posnetek 3D mi je posnel na USB. Res je da je bl tih, ker ga slovenščica pomoje še mal matra, ampak, ko zapustiš ordinacijo ti ta malenkost ne pride na kraj pameti. Za vsako vprašanje ima odgovor, če ne tko pogleda pa v knjigo, če ni prepričan te pošlje na drugo mnenje,... mislm nevem no iz moje strani same pohvale, ker kar se mene tiče se je VEDNO zelo potrudu, tko da zdej k je šu iz Ribnice v Ljubljano mrzlično iščem njegovo telefonsko številko, da bi se naročila pr njemu, ker v Ribnco je zdej pršla ginekologinja od katere sem pred parimi leti bežala, tko da raj se vozm u Lj kot pa da mi ona kej zafura. Punce uglavnm ne se ga bat, tazga ginekologa se lahko samo išče, po mojem mnenju je on v svoji strokovnosti takoj za Pušenjakom.
|
|
|
|