donna22 -> RE: kako priti do fantka? (10.2.2011 13:43:06)
|
IZVIRNO SPOROČILO: butt3rfly jst pa ne razumem tega forsiranja, ki ga eni izvajajo na svojega partnerja glede spola otroka. otrok je otrok, puža al fant, sej ni važn. vsak bi mogu bit hvaležen, da ima zdrave otroke, da jim nič ne manjka, da so živahni, veseli in da se imajo radi med sabo. tisto o dedovanju imena na sina, o moških igrah, o stvareh, ki jih oče lahko počne samo s sinom, spada v fevdalne čase ne pa v 21. stoletje. danes lahko punce počnejo skoraj vse, kar lahko tudi fantje, zato je meni čisto vseeno, kakšnega spola bodo moji otroki. doma imamo enga fanta, za drugega otroka spola še ne vem. men je popolnoma ravno, želim si le zdravega deteca, moj je pa ži kar nor, da bo pa zdej ziher punca in da komaj čaka[sm=smiley1.gif] včasih ga morm res kar mal bremzat, nej ne bo preveč prepričan v punčko. Se podpišem pod to[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Sicer pa si moški dandanes pogosteje želijo punčk, vsaj ti, ki jih jaz poznam, so bolj moderni očitno[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Moj je rekel, da če bi izbiral, da bi mogoče malo rajši, da bi prvi otrok bil fantek. No, pa sva dobila punčko, pa je tak navdušen, da bi še kar eno imel[sm=smiley36.gif] Ampak načeloma je seveda obema vseeno. Zdravje je definitivno na prvem mestu in jaz takih pritiskov glede spola ne bi prenašala!! Če ne zna cenit tega, kar ima, lahko spakira in gre ...
|
|
|
|