zmeda zaradi imena (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju >> Imena

Sporočilo

tetkazima -> zmeda zaradi imena (9.2.2011 16:14:40)

Otrok moje prijateljice je Nejc Marsel. No, za to 2. ime sem zvedla šele zdaj. Skoz smo ga vsi klicali Nejc, zdej pa je njegova mamica rekla, da naj ga kličemo Marsel. Zakaj tako? Meni ni jasno, zakaj pol ni že kdaj prej omenla da ima obe imeni? Jst ga kr še naprej kličem Nejc, ker sploh ne morem kr preklopit. Kaj si ve mislite? A same tud poznate kakšen tak primer?

Netipa -> RE: zmeda zaradi imena (9.2.2011 19:15:00)

WTF?????
Koliko je pa star ta otrok?

lananai -> RE: zmeda zaradi imena (9.2.2011 19:42:19)

Čudno, da ji je to padlo na pamet šele zdaj. Jst najbrž ne bi preklopila. Otrok je samo zmeden.

Anonimen -> RE: zmeda zaradi imena (10.2.2011 7:58:52)

LOL ... Nejc najbrš ni dost fensi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Kaj bi pa jaz naredla v tem primeru ... ja če bi mi bila dobra prijateljica, bi jo vprašala zakaj so se pa sedaj to odločili in bi v končni fazi upoštevala njene želje ... v bistvu bo otrok res zmeden, samo če ga bodo od sedaj naprej vsi Marsel klicali bo pomoje malo manj, kot pa če ga eni Nejc tadrugi pa Marsel ... kaj pa vem ... itak meni dvojna imena ne sedejo oz. če otrok že ima dvojno ime, morata pa za moje pojme imeni tako skupaj pasat, da ju lahko skoraj zapoješ skupaj in si ne lomiš jezika zraven.

kristinaj -> RE: zmeda zaradi imena (10.2.2011 8:42:25)

nejc je čisto v redu tisti marsel...  .wtf.. kaj pa je sploh to? a je to sploh ime?

Stran: [1]