Mi za musako poprazimo pac fasirano meso in mu dodamo zacimbe (edin ce ze ni zacinjen jasno) in skuhamo krompir. Potem krompir narezes na tanke kolobarje in pekac (oz. jeno) namazes z margarino in potem krompir in meso in prelijes s kislo smetano+rumenjakom in potem spet ponovis:)
puncica -> Najljubša hrana (11.8.2005 10:04:02)
Definitivno čokolada pri -10 in pri +30, noben sladoled, noben bombon, nič kot samo čokolada:)-:)-
Anonimen -> Najljubša hrana (11.8.2005 10:08:09)
Jao, se vid da sm po gsmju zraven cvekala. Krompir in mesto gre seveda v plasteh in polijes meso. Pa na vrhu tut jasno:)
Anonimen -> Najljubša hrana (11.8.2005 10:08:45)
Ej, ribicaPR! Dej mi povej, kako dolgo kuhaš krompir, do mehkega, al sam 10-15 min?:)-:)-:)-
Pajaca -> Najljubša hrana (11.8.2005 10:13:39)
mi ga ne čist do mehkega.... tko da je skor skuhan.
Anonimen -> Najljubša hrana (11.8.2005 10:20:46)
Pojma nimam :)- Ne, ni do konca skuhan .. je pa skor :)-
Anonimen -> Najljubša hrana (11.8.2005 11:21:31)
Filane paprike s pire krompirjem Idrijski žlikrofi z bakalco ali svinjskim karejem Dušen piščanec s pire krompirjem Grška solata Rižota po indijsko (izzumil moj :love:) Ajdove štruklje z orehovim nadevom
Zaradi tistih palačink se najbrž splača v Maribor zapeljat:love:... Najraje imam pico s tuno(Mak, Jesenice) in lešnikov sladoled(anytime, anywhere...). Ja, definitivno:love:...