Ojej?! (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Anonimen -> Ojej?! (11.8.2005 8:36:43)

Nemorem verjet kaj se je zgodilo.
Nik je včeraj zvečer jedel ob 20:00,spat sem ga dala malo pred deseto in še vedno spi?!:zmeden:
Stokrat sem ga že hodla gledat, če je vse okei:ups::)-.Jaz več nemorem spat on pa še kar cuma:bravo:9nebesa
Kaj ga naj grem počasi zbudit??:zmeden2:

lp, nina:muca:

PIAF -> Ojej?! (11.8.2005 8:38:45)

Potem mu že paše. jaz ga ne bi nič budila, če je z njim vse ok. Naš nas je tudi kdaj pa kdaj tako presenetil (in nas še, ko npr. čez dan zaspi in spi tri ure in pol skupaj).
jaz ga grem vedno pogledat, če diha in je vse ok, potem ga pa pustim,d a se lepo sam prebudi.

Vzami si nekaj časa zase.

Anonimen -> Ojej?! (11.8.2005 8:56:04)

Ne diraj lava dok spava :)-

Kar pusti ga, mu že paše, kaj pa naj bi človek sploh počel v takem vremenu :zmeden:

Marogica -> Ojej?! (11.8.2005 8:57:41)

Nikili otroka ne budi in bodi srečna, da ti spi.
Pa ne skrbi. Druge mame (z mano vred) bi bile srečne, če bi jim otroči spančkali celo noč pri dveh mesecih.

Anonimen -> Ojej?! (11.8.2005 8:58:44)

al bina mi imamo sonček!!:bravo::sloncek::morje:

Marogica sej sem vesela-vendar zelo presenečena:ups::bravo:9nebesa

Anonimen -> Ojej?! (11.8.2005 10:18:06)

No, saj do zdaj se je verjetno že zbudil, ampak jaz bi tudi rekla, nikar ga ne budi. Jaz mojega nisem nikoli, tudi če je šel ob 16. uri spat za popoldne, pa je potem spal kar še celo noč. V spanju sem mu dala zvečer mleko po steklenički, sploh se ni zbudil. Pa nikoli ni bilo problema, da bi zamenjal dan za noč ali kaj takega. Ne jih budit.

Blink1 -> Ojej?! (11.8.2005 14:28:07)

Tak kot je al bina rekla....:)-:)-

puncica -> Ojej?! (12.8.2005 7:33:19)

pa dej nehi no, srečna bod da tako lepo spi, mogoče vreme vpliva jst sem se tud zaspala danes:((:((:((

Stran: [1]