zahvala za spodbudo (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Marelica -> zahvala za spodbudo (11.8.2005 8:35:22)

Se oproščam, da komaj prvič pišem na tem forumu. Do sedaj sem bila namreč le redna obiskovalka in bralka (kolikor je pač čas dopuščal, ker na žalost nimam interneta doma).

Še pred letom dni sem bila med tistimi, ki nimajo pojma, da se nekateri za spočetje otroka morajo celo zelo potruditi in ne samo :sloncek: brez kontracepcije. Z bivšim fantom - sedaj je moj mož, takrat namreč še nisva imela otrok v načrtu, saj sva želela počakati do konca mojega šolanja in ureditve lastnega "gnezda". ...
Po prenehanju jemanja KT in odločitvi, da "zdaj pa greva v akcijo" sva pričakovala, da bom kar hitro zanosila. Potem pa je sledilo razočaranje mesec za mesecem, vedno večje... Takrat sem tudi našla ta forum, ki mi je pomagal, da nisem bila sama s svojim razočaranjem. Iz vaših izkušenj in tolaženja druga druge sem črpala tudi za svojo tolažbo, saj sem bila prav alergična na vse izjave znancev in sorodnikov, ki so naju dražili z: "kaj pa vidva še čakata?" Midva pa sva si tako zelo prizadevala spočeti otroka.

Zdaj je tudi nama končno uspelo :modri: oz. :roza:. Minil bo komaj prvi mesec nosečnosti, zato še nisem bila na ginekološkem pregledu. Poleg neskončnega veselja je v mislih še ogromno skrbi in strahov, da bi se kaj izjalovilo. Zato komaj čakam, da minejo ti prvi rizični meseci, da ginekologinja potrdi, da je vse vredu in... svojemu otročičku, ki je zdaj še tako zelo majhen želim res vse najboljše.

Zdaj se torej zahvaljujem vsem, ki ste mi nevede dajale spodbudo in vsem, ki še čakate želim, da se vam kmalu posreči.

:rozica:

buškica -> zahvala za spodbudo (11.8.2005 8:42:55)

Ni važno ali samo bereš ali pa tudi intenzivno sodeluješ, važno je da si našla tisto kar si iskala in da ti je naše klepetanje oz. nasveti ali tolažba dajala upanje. In to upanje se ti je obrestovalo.

Čestitam nosečka srečka in mirno nosečnost ti želim. Pazi nase in na svojega otročička, ne obremenjuj se s tem kako in kaj. Važen je pozitiven pristop, ne bodi črnogleda,pa BO VSE ok. :bravo::bravo::bravo:
DOBRODOŠLA MED NAMI.:rozica::rozica::rozica::rozica:

emaa -> zahvala za spodbudo (11.8.2005 8:54:27)

Čestitam, me veseli, da si našla kar si potrebovala

Anitka -> zahvala za spodbudo (11.8.2005 8:58:17)

Tudi jaz ti čestima in ti želim lepo nosečnost in zdravo :duda:

ona78 -> zahvala za spodbudo (11.8.2005 9:05:55)

:bravo::bravo::bravo:

marrusa -> zahvala za spodbudo (11.8.2005 9:21:33)

Čestitam!:bravo::bravo::bravo:

Nyah* -> zahvala za spodbudo (11.8.2005 9:43:41)

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
za :roza::modri:!

Sedaj pa le bolj aktivno med nas, sporocaj, kako ti gre!

Dobrodosla!

Anonimen -> zahvala za spodbudo (11.8.2005 9:54:56)

:bravo::bravo::bravo::bravo:
:bravo:VSO SREČO!!!!:bravo::bravo:

tinkamiška -> zahvala za spodbudo (11.8.2005 10:43:36)

Čestitam in želim vse lepo:rozica::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Gea1 -> zahvala za spodbudo (11.8.2005 11:17:07)

Tudi jaz čestitam za :nosecka: in da bo še naprej tako kot mora biti! :rozica:

PiaM -> zahvala za spodbudo (11.8.2005 17:40:41)

Čestitke in lepo nosečnost.:bravo::bravo::bravo:

cmokec -> zahvala za spodbudo (11.8.2005 18:36:48)

Lepo nosečnost ti želim, pa javi se kaj in se pobahaj s tvojim trebuščkom. :bravo::rozica::bravo::rozica:

Stran: [1]