miševi -> @vgust (11.8.2005 17:10:31)
|
Ku-kuc na moj PDP:)-:)-:)-!!! Jaz sem še vedno v enem kosu:((. Danes imela ctg, uz in pregled in - NIČ!!! Sicer je gin. rekel, da "tika-taka" (krivulja srčka) kaže, da se nekaj pripravlja, vendar jaz vem, da je bil miren zato, ker celo noč nisva spala in je telovadil, zjutraj je pa rabil mir. Na uz ga je gin. celo zelo "grobo" drezal, :duda: se pa ni dal motiti in je naprej spal. Pa spet je potrdil, da bo šlo za eno veliko dete, pa spol je hotel spet povedat. Mora biti res 100 % prepričan, ker drugače on noče kej preveč komentirat. Torej od jutri naprej sem uradno čez rok:(:((:(. Naslednji ctg pa v soboto... Sedaj vam bom pa jaz vsak dan težila, kako sem boga, ker sem čez rok:)-;). Drugače mam še full energije, pa hodim z lahkoto, kljub temu, da je trebuh že spuščen. Sem prebrala porodno izkušnjo od Žani. Upam, da bo meni malinov čaj vsaj pol toliko pomagal. Ime za punčko je že 100% izbrano, za fantka pa še vedno kolebam. je sicer izbrano, pa še kar mislim, da to ni to:zmeden2:. Upam, da ne bom kot moja cimra od prvič, ko smo skoraj vsi v bolnišnici 3 dni predloge za imena dajali, bogi dečko je bil pa brez imena:)-. LP zaenkrat. Se grem mal najest - zaenkrat sem kar pridna in že 1 mesec stojim na istih kg (hvala bogu), je pa res, da se občasno mal merkam... :rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|