neni - dons držimo pesti zate!!!! (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

pika74 -> neni - dons držimo pesti zate!!!! (11.8.2005 8:15:35)

Neni :metulj:

Danes ob 16h bomo odložili delo in stisnili vse pesti :miska::miska::miska::miska:(na vseh udih) zate in za tvoje pikice:duda::duda::duda:.

Pa da bi hitro minilo in da bi čim manj bolelo.

Pa da bi se prjel :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

:rozica::rozica::rozica:

pika74 -> neni - dons držimo pesti zate!!!! (11.8.2005 8:16:11)

kva zdej una miška žalostna gor počne:hudicek:

tkole bi mogl bit

:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Anonimen -> neni - dons držimo pesti zate!!!! (11.8.2005 8:19:43)

JA JA!!!
VSO SREČO!!!!!:miska::miska::miska::miska::miska:

emaa -> neni - dons držimo pesti zate!!!! (11.8.2005 8:25:42)

:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

buškica -> neni - dons držimo pesti zate!!!! (11.8.2005 8:27:05)

:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Anitka -> neni - dons držimo pesti zate!!!! (11.8.2005 8:55:25)

Neni naj so s tabo vsi :angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel: tega ozvezdja

:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Maša26 -> neni - dons držimo pesti zate!!!! (11.8.2005 8:58:07)

:angel::angel::angel::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::angel::angel::angel:

Gea1 -> neni - dons držimo pesti zate!!!! (11.8.2005 9:19:21)

Stiskam, da se kar kadi. Pa veliko sreče, ki je pri vsem skupaj najbolj potrebna. :angel::angel::angel::rozica::rozica::rozica:

tia -> neni - dons držimo pesti zate!!!! (11.8.2005 9:34:44)

Neni tudi od mene in moje :duda: :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:,naj bodo :angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel: s tabo.

pika74 -> neni - dons držimo pesti zate!!!! (11.8.2005 10:15:51)

jaj tia - a veš, da tamičkani ful stiskajo pesti :)

Zadnč sm mela enga mičnga in mi je tolk stiskal prst, da sm bla čist plava :)-:)-:)-:)-

neni, zdej bo ratal :miska::miska::miska:

anadejka -> neni - dons držimo pesti zate!!!! (11.8.2005 10:16:04)

Jooooj Neni a res?????Jest tut močno močno držim :miska: zate,da bi le poratalo!!!!

:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Pa le glej da nam še ta mesec sporočiš veselo novičko!!!!Drži se Neni in vedi da mislimo nate!!!!

:angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska:

pika74 -> neni - dons držimo pesti zate!!!! (11.8.2005 10:16:16)

mičnga = mičknga (dojenčka)

anadejka -> neni - dons držimo pesti zate!!!! (11.8.2005 10:18:32)

Jaaaaa Pika in niso taki full corteki s tistimi malimi prsteki,pa malimi nohteki,...ampak stisnejo pa res k :hudicek:,pa boh ne dej da maš spuščene lase,ker če jim to pride v roke,auuuuuu,zanje pa full zanimiv,se kr smejejo,pa kr učki se jim zasvetji,ane ane;):bravo:;):bravo:;):bravo:

anadejka -> neni - dons držimo pesti zate!!!! (11.8.2005 10:19:16)

:ups:A niso.....:ups:

pa kva je zdej to:ups:

anajmad -> neni - dons držimo pesti zate!!!! (11.8.2005 10:20:17)

Drži se neni:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:
en lp:morje:D.

pika74 -> neni - dons držimo pesti zate!!!! (11.8.2005 10:26:09)

ja ful so močni ke u prstke - neverjetn, prou en refleks majo za prjemat lase pa prstke - pa ne spustijo, da si ne vem kaj. konc.

Aja pa obvezno pol v usta :)-:)-:)-:)- dobri so :bravo::bravo:

tinkamiška -> neni - dons držimo pesti zate!!!! (11.8.2005 10:41:24)

Jst tudi stiska pesti neni:):miska::miska::miska::miska::miska::miska:

neni -> neni - dons držimo pesti zate!!!! (11.8.2005 11:02:18)

Hvala punce, me je kar precej strah, sploh ne vem česa, predvsem menda tega, da mi preloži postopek, ker je danes že 26. dan.
Bom sporočila ko pridem domov.
Pa res močno držite :miska: Bom vrnila!

lp Neni, ki počasi odhaja v Ljubljano :kuza:

cmokec -> neni - dons držimo pesti zate!!!! (11.8.2005 11:07:06)

:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

pika74 -> neni - dons držimo pesti zate!!!! (11.8.2005 11:08:05)

neni, ampak men se vseen zdi, da tale kuža hitr teče :kuza::kuza::kuza::kuza: ;)

stiskamo pesti :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

marrusa -> neni - dons držimo pesti zate!!!! (11.8.2005 11:14:49)

:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

ElaM -> neni - dons držimo pesti zate!!!! (11.8.2005 12:29:21)

:miska::miska::miska::miska::miska:

GoYa -> neni - dons držimo pesti zate!!!! (11.8.2005 13:29:59)

ej, nenika :miska::miska::miska:
od danes pa tam do sred septembra jih ne rezprem...pestk ;)

Nyah* -> neni - dons držimo pesti zate!!!! (11.8.2005 13:31:30)

Neniiiii

:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:!

Dajmo, dajmo, dajmo!

Drzi se!:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

neni -> neni - dons držimo pesti zate!!!! (11.8.2005 13:33:07)

Goya, ti si edina, ki ji ne verjamem...
boš morala slikco popravit

lp neni

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>