mladika -> RE: Kaj vam gre pri taščah najbolj na živce? (25.7.2011 15:57:14)
|
Dolgo že spremljam to temo,pa bi še jst "delila" svojo taščo z vami: -Zadnjič smo šli skupi na izlet,sva taščo pa tasta z mojim povabla zraven,ker tak nikol nikamor ne greta in je moj v obe strani prevozil 60km.Nazajgrede smo se ustavili še pri njih,moj dragi je mogu umes 2 krat nekam vn skočit,pol pa ko končno pride domu,pa moja tašča pravi,da nima nekih kruhkov,ki jih je in če ji jih gre on iskat ob 7h zvečer v trgovino in ker moj ni hotu it,je bla usa užaljena kot mali otrok in začela govorit: kako je ona pa use naredla za svoje otroke(jih ma 5),pa jim use nudla moj pa ji tut u trgovino ne more,doma je bilo pa več kot pol kile domačega kruha-ga moj tast sam peče,ampak ne,ona je hotla svoje kruhke. -Pol usem svojim otrokom da kej za rojstni dan,še meni je dala denar,da si kej kupim,mojmu pa nič ko ga je meu.Jst sem se prov bedno počutla.Svoji hčeri,ki ma 3 otroke,pa je zaposlen samo njen mož,pa tak stalno neki daje,od denarja do tega da gre vedno v trgovino predno gre k njim na obisk pa polne vrečke živil nosi gor,men pa še jajc domačih ne da,al pa kake solate kdaj če dobi. - Kar je blo pa najbolj noro kar sem zvedela je to,da ko je biu moj dragi star slabo leto,ga je pustila svoji svakinji v varstvu,oni so šli pa na morje s še 2 svojima otrokoma,pa enga tujega so še zravn uzel,lastnega sina pa niso mogli,ker revček še ni hodu in je biu u vozičku.Mislim kera mama bi pustila svojga otroka doma pa vzela tujega na morje...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley26.gif[/image] Drgače na čeloma je pa kr ok,sam če se ne bi obnašala ko kak razvajen otrok.Še HB da z mojim živiva na svojem (v najemu).
|
|
|
|