Dobro jutro! (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

india -> Dobro jutro! (11.8.2005 8:27:32)

O Neva, hvala! Kako te imam rada,ko nam takole sončka privoščiš!!!!:love::love::love:( pa saj drugače tudi!)
Res,kaj je to s sv.Lovrencom?:zmeden2:

Anonimen -> Dobro jutro! (11.8.2005 8:29:45)

Vsako leto ob tem času lahko na nebu(najbolj tam kjer ni razsvetljave)opazuješ zvezdne utrinke.
St.Lovrenc pa če se ne motim je zaščitnik zaljubljenih,in bolnih.Na te noči naj bi si ljudje ki opazijo kakšen zvezdni utrinek zaželeli kakšno željo in upali da se izpolni.Ne bi znala točno razložit.

Anonimen -> Dobro jutro! (11.8.2005 8:50:21)

A to je to noč?
Danes sem dežurna ponoči;)
Zaželela si bom zdravja in sreče za naju9nebesa9nebesa9nebesa
Če pa ne bom opazila utrinka:(pa ga bom narisala:(:(:(

Moj:duda:pa zna kakati na kahlico:bravo::bravo::bravo:ampak samo oblečen v plenički:(:(:(. Ko je nagec, kar hitro počepne na tla in kupček je tukaj.:(:(:(In mami že leta z papirčki in briše rito, pod:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Anonimen -> Dobro jutro! (11.8.2005 8:54:16)

:)-:)-Naš podobno:)-šiba po kahlico si jo prinese medtem kriči da ga AAAAA...pol pa jo odnese nazaj,pa brez da bi kaj naredil...včasih pa nam le uspe ampak na WC..no tako cele dneve skačemo od školke do kahlice:)-:)-kupčki pa še vedno pristanejo v plenici:(
Geko če boš potrpežljivo zrla v nočno nebo boš sigurno par utrinkov vidla.

Anonimen -> Dobro jutro! (11.8.2005 9:19:10)

Gekko in Neva6 moja enoletnica(no 16m) pa najraj v tuš kabino lula in kaka :(
No nikol se ne bo na postlo ampak na parket :(
Sedaj je že boljš ji sam rečem kje je kahlica pa probamo in gre, pol hoče pa kar prste not namakat.
Jojjj in kaj nej mami nardi - hitr jo grem umivat!
So pa prav posrečeni tej naši :duda: in drugo leto bom tud jaz za njo letala s papirjem ko bomo že večji.

Anonimen -> Dobro jutro! (11.8.2005 9:24:14)

Te naše mulčke je potrebno budno pazit,ker kar naprej kakšno ušpičijo:)-
Ja kahlica in kar je v njej lahko postane zanimiva igrača:)-:)-
Sicer pa so otroci po večini zreli za povedat,da jih kam tišči in to tudi opravijo na pravo mesto tam med dvemi do tremi leti(piše v knjigi)

Anonimen -> Dobro jutro! (11.8.2005 9:39:28)

neva6 katero knjigo pa si to prebrala?
Kaj pa naredit ker zvečer noče v plenico?
Se vsak večer kregamo, trmamo in imamo boje

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]