Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Jutri zjutraj imam morfologijo... 11.8.2005 1:07:49
|
|
|
|
kofetek2010
|
nč ne bod živčna :)- samo dve možnosti sta :)- al bo :roza: al pa :modri: tako da :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- a bo šel Jan tud zraven? :zmeden2: naš je bil do sedaj na vseh UZ (razen na 3D) in mu je ful zanimivo :) lepo zrihtaj, pa takoj poročaj! 8)
|
|
|
|
Jutri zjutraj imam morfologijo... 11.8.2005 7:26:19
|
|
|
|
AKŠ
|
povej povej...kako je bilo!!!! Vse OK? boste mel :modri: al :roza: ? madona sem firbčna
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.8.2005 7:35:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
Jutri zjutraj imam morfologijo... 11.8.2005 9:57:48
|
|
|
|
Kofi
|
Kerensa, vidim, da si že nazaj z morfologije. KAk je blo? Si zvedela kaj bo? Kaj pa je kaj drugače rekla G.? Piši, riši :metulj: Lp, Pegica!
|
|
|
|
Jutri zjutraj imam morfologijo... 11.8.2005 9:58:25
|
|
|
|
Anonimen
|
:modri: bo... Robert... :bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Jutri zjutraj imam morfologijo... 11.8.2005 10:01:27
|
|
|
|
Kofi
|
Hej čestitke!!!! Še enga pubča torej. :sloncek::sloncek: Jaz mam naslednji teden šele morfologijo, pa kot sem že včeraj rekla, upam, da bo držalo noge narazen. ;) Ful me firbec matra. He he. Fajn skrbite za male pikice! P.s. kak ste si nastavile v nickname one trakce, v kolkem tednu ste že pa to???
|
|
|
|
Jutri zjutraj imam morfologijo... 11.8.2005 10:49:21
|
|
|
|
tinkamiška
|
Hoj Kerensa:bravo::bravo::bravo:za lulčka:) Jst pa še čakam, imam morfologijo ob 13ih in mi tako počasi teče...upam, da bova tudi midva z:love: izvedela kaj bova dobila :modri:ali:roza: Komaj čakam:) LP, Tinka
|
|
|
|
Jutri zjutraj imam morfologijo... 11.8.2005 13:54:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Čestitke, Kerensa!!!:bravo:9nebesa
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......