|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dieta - 4. dan!
10.8.2005 22:28:02   
Anonimen
Tako, pa smo že dale skozi 3 dni, ostane jih le še 87. Kaj pa je to, ne? Nič lažjega. Kaj jaz zdaj to sama sebe tolažim, al kaj?:zmeden2::zmeden2:

V glavnem, odločila sem se, da bom vsak večer odprla temo za naslednji dan, ker se zjutraj ne javim zelo hitro, ene pa ste že lačne, pa ne veste, kaj jesti.

Torej, dan OH sem brez problemov prebrodila. Namesto, da bi si spekla rolado, kot sem nameravala, sem dobila velik kos torte od sestrične, ki je praznovala rojstni dan in nam jo je prinesla. Pa malo sladoleda na vrh, pa je bilo dovolj.;)

Jutrišnji VITAMINSKI DAN pa je čisto druga zgodba.

Punce, želim vam, da ga uspešno prebrodite, ne pustite se skušnjavam, čeprav bo na momente zelo hudo. A me bomo zdržale, a ne??

Torej, jutri sadje, vseh oblik in okusov, predvsem je najboljše, da ga narežete na koščke in jeste z vilico. Se baje bolj nasitiš.

Jaz bom udarila po lubenici, nektarinah, bananah (fajn nasitijo), hruškah, jabolkah, slivah. Ni ga sadja, ki si ga ne bi nabavila.:)-:)-:)-

Javite se, če bo sila, vam bomo skupaj dale moč prebroditi. Cel dan pa imejte v mislih, kako boste lahko že čez 24 ur papcale meso.. Mnjami......:)-:)-:)-:)-

Držite se!

Aja, nov seznam dietkaric sledi kmalu, mi je crknila moja kanta, pa čepim na bratovem računalniku.;)
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Dieta - 4. dan!
10.8.2005 22:36:08   
Anonimen
Jaz sicer nisem (več) na dieti... ampak se vam jutr pridružujem pri vitaminskem dnevu....SEm danes po doooolgih mesecih pojedla 100 gr čokolado.:((
pa bom mela kazensko vitaminski dan.

na jedilniku bodo... riževi kruhki.....(čimmanj... ampak brez njih ne gre ker sem lačna ko volk mama PMS)paradižnik, paradižnik, paradižnik, in nektarine, banane korenček......

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Dieta - 4. dan!
11.8.2005 7:58:09   
Anonimen
A danes je torej samo sadje, ne tudi zelenjava zraven (recimo kuhana cvetača, ipd.)? Se mi zdi, da sem nekje brala, da tudi zelenjava. Če ne, pa pač ne.

Jaz sem pa včeraj zvečer namesto sladkarij lubenico, upam, da ni zelo močno narobe :zmeden: Mi je bolj pasala kot kremšnita, ki jo je :love: prinesel iz rojstnega dne.

Danes torej sadje. Je kaj količinsko omejeno?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Dieta - 4. dan!
11.8.2005 8:10:04   
Teya
ko bo pa kremšnita boljša vrjanta kot lubenica, bom pa jaz najsrečnejši človek na svetu!!! :bravo: nič ni narobe, al bina, samo malo je škoda, ker sedaj 4 dni ne boš imela več možnosti tiste kremšnite se lotit, lubenico pa lahko danes kar celo zmažeš :)- danes je sadje v neomejenih količinah :bravo: ampak brez zelenjave :(

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Dieta - 4. dan!
11.8.2005 8:11:12   
Anonimen
Punce sadje v neomejenih količinah na vitaminski dan ;)
No v knjigi piše da se sadja ne sme mešat - se pravi zjutraj recimo hruške, opoldne banane, zvečer jabolka,...
Držte se punce, se splača!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Dieta - 4. dan!
11.8.2005 8:11:32   
Anonimen
Aha, se pravi, za včeraj nič narobe. Za danes pa torej samo sadje. Kolikor hočem in kar hočem. V redu.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Dieta - 4. dan!
11.8.2005 8:36:37   
Anonimen
Aha. Jaz sem fruštkala kornfleks, za kosilo spet paradižnikova solata, za večerjo orbidrek. Res sem inovativna. Ampak kile grejo pa lepo dol. Sem že manj napihnjena (samo vizuelno, po naravi sem še vedno).

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Dieta - 4. dan!
11.8.2005 8:42:15   
Anonimen
:)-:)-:)-orbiDrek :)-:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Dieta - 4. dan!
11.8.2005 8:47:59   
Anonimen
Saj res, binzl, kako kaj tvoj drek? Je že privriskal na plano?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Dieta - 4. dan!
11.8.2005 8:54:11   
Anonimen
Glihkar s sekreta :)-:bravo:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   Dieta - 4. dan!
11.8.2005 9:08:46   
Anonimen
ha js pa dons na mesku :) mš je doma in bo skuhal golaž. mljask! :)

učeri sadni dan. pojedla smo eno vrečko študentn futra, pol grozdja in 2 nektareni. in dons zutri žal samo 0,3kg manj :( ne vem zakaj? mogoče bo pa jutr bolš :) sicer grem pa dons popoldne itak na morje in se zdej 5 dni nam vagala in ko pridem dam bom že čist shirana :) hihi!

uživite in se sladkajte s sadjem :)

čau bau
lara

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   Dieta - 4. dan!
11.8.2005 9:10:42   
Anonimen
Ja, ne smeš se vagat vsak dan. Pravio, da najbolje samo po vodnem dnevu :zmeden: Le kdo bo čakal do takrat?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   Dieta - 4. dan!
11.8.2005 9:16:08   
Anonimen
ne ne albina. js se morm vagat vsak dan da vidm če napredujem al ne, k če ne napredujem al pa da ne vem pri čem sem me hit mine. meni je najboljša motivacija vaga in če pokaže saj deko manj mam spet motivacijo za naprej!

lp, lara

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   Dieta - 4. dan!
11.8.2005 9:17:16   
Anonimen
Moja vaga itak kaže kr neki. Kukr se ji sprdne, zato raje kar po hlačam merim, če gre kaj dol. :)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   Dieta - 4. dan!
11.8.2005 9:20:02   
Anonimen
Vaga kukr se ji sprdne, ti pa kukr se ti userje :)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   Dieta - 4. dan!
11.8.2005 9:50:04   
Tashaia
Sadni dan jaz sigurno ne bom preživela - preizkušeno že večkrat! Nimam pojma zakaj, ampak po sadju sem še bolj lačna in potem se zgodi, da dobim "zameglitev uma":zmeden2: in požrem vse kar kar mi pride pod roke. Zato bom danes za zajtrk eno banano, potem skuto in jogutr in zvečer po laufanju bom proteine spila. A prou?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Dieta - 4. dan!
11.8.2005 9:52:18   
Anonimen
probaj s suhim sadjem in oreščki!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   Dieta - 4. dan!
11.8.2005 10:05:42   
Tashaia
Bom probala, samo ne bi rada, da se mi strga in da gre dieta k :hudicek:. Upam, da mi bo uspelo. Jutri je pa itak moj najljubši - mesni dan!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Dieta - 4. dan!
11.8.2005 10:18:37   
polona2
Jaz se s sadjem na sadni dan bašem na vsaki dve uri, če se mi pa že prej začne kaj dogajati:torta:, pa sadje pojem že prej, bodite močne in zdržite, jutri bo najbrž že viden rezultat na tehtnici:bravo::bravo:!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Dieta - 4. dan!
11.8.2005 21:13:59   
tjaga
Ej, ženskice, ali vam je uspelo? Meni je. :bravo::bravo::bravo: V službi sem pojedla najprej dve nektarini (okrog 12. ure), potem pa malo grozdja (ob 15. uri), se na poti iz službe ustavila na bencinski, kjer vedno dobim ta nartabulš študentn futr, in ga zbasala doma četrt vrečke (ob 18. uri). Mi je pa hecno, da v Rinini knjižici piše: 10dag razdelite na 4 enake dele. Hoho 2,5 dag, za to se mi še vrečke ne da pogledat.
Ja pa začela sem se nalivat z zelenim čajem, menda je pri shujševalnih priporočljiv. Pojma nimam zakaj. Po moje šefe samo gleda kdaj bom Green ratala.
Jutri: puran na žaru in ena skleda paradižnikove solate.
A juhco vse spijete? Jaz sem jo prvi dan pozabila. Ma nič zato.
Kam paše sojino mleko?
Uf, kolk vprašanj. Fajn se imejte, se beremo jutri.
Tjaga
:kava::kuza::kava::kuza:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Dieta - 4. dan!
11.8.2005 21:57:02   
Anonimen
Tjaga, soja spada pod škrobni dan!!!:)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?