majrim -> RE: Kamp Kovačine oz. kamp Čikat (16.5.2011 19:30:46)
|
IZVIRNO SPOROČILO: _mala_ Mi smo se lani po prepričevanju drugih odpravili vse do Malega Lošinja do Čikata. Ker smo bili avgusta je bilo vse tako zeeeelooo polno, da ne bi imeli kam postavit ne šotora, ne kam utaknit kabla za elektriko tako, da do ogleda plaže po dolgi vožnji in otroku sploh nismo prišli. Smo se ustavili v tistem Lidlu - ki je bil edina pozitivna stvar tam, da smo končno nekaj pojedli in nadaljevali pot nazaj po Cresu. Vmes smo se ustavili tudi v Martinščici..tam ne bi šla, če bi mi šenkali, mislim, da je vmes tudi kamp Slatina, kjer nam sploh ni bilo nič kaj všeč, potem pa smo šli v kamp Kovačine. Tam bi bilo sicer super, če bi le bilo šotor postavit kam v senco...ampak mi smo res naleteli na neverjetno gužvo - naval Italijanov. Ampak kamp je lep, urejene sanitarije, tudi za otroke imajo posebej wc, tuš, torej celo kopalnico. Do plaže ni daleč, tudi, če si imaš šotor na soncu. Tik ob plaži imaš otroška igrala, trgovino, ob plaži tudi gostilne. Do mesta je urejena lepa pot. Plaža lepa in voda čista..morda malo bolj mrzla kot drugod. Če želiš še kakšne slike pa pošlji ZS. @mala...bi prosila za kakšno sliko kampa...sem ti poslala ZS... tudi ostale bi prosila če imate kakšno sliko,in mi jo pošljete...pa hvala vsem za informacije o trgovinah :) LP
|
|
|
|