Anonimen -> Šok... (7.2.2011 13:08:46)
|
PO testu sodeč sem spet noseča! Niti podrazno si nikoli nisem mislila, da bi me to lahko to tako pretreslo!Vedno sem govorila da bomo imeli še kakšnega otroka, ampak tole sedaj pa je res totalni šok! Zanosila sem očitno z predsemensko tekočino, ker ali je spustil ven, ali pa sva uporabljala kondome(vendar ne od začetka)! Mož si trenutno otroka ne želi, sama pa kaj naj rečem, res ni pravi čas za to, lih zaključujem z porodniško, veselim se službe. Imamo pa doma že 3 otroke, zato še toliko večji dvomi, če bi bil to tretji otrok, se sploh nebi sekirala(vrjetno)! Sedaj pa to za sabo potegne druga avto, stanovanje ok, imamo dovolj veliko, kup enih zadev! Pa še v dveh nosečnostih sem veliko krvavela, sedaj me je še tega strah, če bi bilo sedaj tudi tako! Res ena velika zmeda, ampak po drugi strani pa si zamislim, očitno nam je že namenjeno tako, če se prime od nikjer skoraj In včeraj me pokliče prijateljica in jamra da se ne prime, dala je že vse možne preiskave čez, klomifen...pa nič, a jaz zanosim, ko res ni pravi čas z predsemesnko tekočino-kje je tukaj kakšna pravica? Sej ko sem prejle videla zunaj eno nosočko, so me spet preplavili lepi občutki, res se sebe ne predstavljam na splavu, ampak potem mož je totalno proti, strah me je kako bodo vsi ostali odreagirali Mogla sem dati ven iz sebe, ker mož o nosečnosti ne govori nič, vsi ostali so veseli, jaz pa v totalnih dvomih Tiste ki ste šle na splav, vam je bilo kdaj žal? Sej vrjetno se bomo počasi sprijaznili z mislijo, da bobo dobili še enega otroka, al kako?
|
|
|
|