Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Dobro jutro, Slovenija!!!! 6.2.2011 10:35:07
|
|
|
|
mamamajča
|
Ah, kaj si res lahko dala take kavice gor????? Jaz mam pa tako grlo, da jo samo še gledam od daleč, skuhala še nisem. In ne vem, če si ma smisel lušte z vonjem delat, ker pit je itak ne morem Tista ta druga slika pa.... saj čakajo. Bojo počakale.... menda
|
|
|
|
RE: Dobro jutro, Slovenija!!!! 6.2.2011 10:37:23
|
|
|
|
Najaa
|
Prva slika se mi zdej dogaja, h drugi se pa pripravljam. Ma treba je, ni druge.
|
|
|
|
RE: Dobro jutro, Slovenija!!!! 6.2.2011 11:38:10
|
|
|
|
Klemy82
|
Ena runda mimo, zdej pa počivat! Pa za vse nekofetarice in bolnike, da ne bo diskriminacije Btw, kaj imate raje, čaj ali kavo?
|
|
RE: Dobro jutro, Slovenija!!!! 6.2.2011 11:54:07
|
|
|
|
Čebel@
|
kavico mi je mož danes dostavil kar v posteljo likam pa ne,ker direktno iz sušilca vse zložim lep sončen dan(in ne preveč deloven)
|
|
|
|
RE: Dobro jutro, Slovenija!!!! 6.2.2011 12:02:50
|
|
|
|
Klemy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ kavico mi je mož danes dostavil kar v posteljo srečkica! Moj pa že od pol sedmih dela po bajti, še v trgovino sem ga komaj poslala, kaj šele, da bi mi kavo kuhal. Mi je pa včeraj za večerjo spekel pizza žepke... sej to tud šteje, ane?
|
|
RE: Dobro jutro, Slovenija!!!! 6.2.2011 12:13:19
|
|
|
|
mamamajča
|
Seveda šteje!
|
|
|
|
RE: Dobro jutro, Slovenija!!!! 6.2.2011 12:17:57
|
|
|
|
Klemy82
|
hmmm, sem se odločila, da pospravim peglo do zvečer, zdej grem kosilo kuhat. Danes bo Jamie Oliver kosilo. (odpreš omare in hladilnik, pogledaš, kaj je not, vržeš skup v ponev in upaš, da bo za jest. )
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?