miapia -> RE: Kje kupiti čeveljčke,teniske za otročka? (7.2.2011 8:39:01)
|
Hčera je shodila v cicibankah, hodi v cicibankah, vmes je imela tudi kako drugo znamko, supergice sem ji kupila v Tomas sportu (Adidaske). Vsi čeveljci niso prav nič shojeni, da ne bo pomote, otrok ni nikoli na miru, zunaj pa vedno ne hodi, ampak teče. In to odkar je shodila. Stara pa je dve leti. V bistvu so vse ostale znamke čevljev bolj zgonene kot cicibanke. Deichamana pa nikoli nisem marala, ker so mi trdi čevlji. Pa še, Ciciban ima zelo lepe čevljce in prav vsako sezono. Edino še Geox-ke kupim, ostalih znamk pa sploh ne gledam. Nisem ravno prisatš, da mora biti čevelj kot copat, ker mora imeti za dolgo hojo, tek in za trdo podlago noga le neko oporo. Zato tudi ne razumem, kako lahko ženske nosijo Uggice. Meni je to katastrofa od škornja. Imela bi jih edino za copate. Aja. hčera nima nobenega platfusa, deformirane nogice, pravzaprav ima zelo lepo oblikovan podplat. Poleti pa je v stanovanju itak bosa oz. brez copat, poleti bo pa tudi zunaj. Lansko leto je še nisem upala sezuti, ker imamo tlakovce in je bila še bolj telečja, da si ne bi podrgnila vseh prstkov.
|
|
|
|