Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: formula zmesana z Bebe cajem 5.2.2011 7:46:53
|
|
|
|
urška
|
to misliš da bi mleko in čaj mešala skupaj, al kako? za kaj takega nisem slišala niti si ne predstavljam za kaj bi bilo to dobro. sicer pa morajo otročki ki so hranjeni z AM itak zraven dobiti še čaj. ampak jaz sem to vedno dajala posebej. če ima krčke se dobijo vse sorte druge zadeve, ki bi znale pomagat.
|
|
|
|
RE: formula zmesana z Bebe cajem 5.2.2011 11:55:59
|
|
|
|
zaspancek1
|
Itak da lahko daš med AM tudi čaj. Če kaj pomaga (pri nas smo poskušali, pa ni bilo efekta), zakaj pa ne. Naša dva sicer nista bila ravno med pivci vode oz. čaja (oba samo na AM), pa ni bilo s tem nič narobe. Čaj oz. kasneje kar vodo sem zjutraj pripravila svežo in potem to ponujala čez dan (nič segreto, samo na sobni temperaturi). Itak je bil že čudež, če sta sploh kaj spila - sta se vedno nakremžila, ker ni priteklo mleko. Bolj konkretno sta začela piti šele ob GH. Otroku pač ponudiš pijačo - če jo sprejme, super, če pa ne, pa tudi prav. Nikjer ne piše, da otrok MORA piti poleg mleka (kakršnega koli že) še kaj (če seveda ni dehidriran).
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?