Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Spermiogram slab - zaskrbljena!! 10.8.2005 20:10:46
|
|
|
|
onja
|
Drage punce, lepo bi vas prosila, za kakršenkoli podatek, kaj lahko vpliva na kvaliteto sperme :zmeden: (hrana, zdravila ..??) Moj dragi je namreč, po 15-ih mesecih upanja in truda za najino:duda:, dobil zelo slab izvid semena. :((:(( Plavalčkov je malo in so prepočasni, tolaži me le to, da kolikor jih je, so zdravi in brez poškodb. Če ima katera izkušnje, bom vesela vsakega nasveta. Hvala vam že vnaprej!!:bravo:
|
|
|
|
Spermiogram slab - zaskrbljena!! 10.8.2005 20:25:04
|
|
|
|
tinkamiška
|
Onja:rozica: Ne vem, če pomaga, pravijo, da je nekaj na tem. Tudi moj možek je imel slabši spermiogram, pa sem mu kpila cink, koencim Q10 in C-vitamni.Jih je jemal vsak dan kr ene par mesecev. Pa boksarce je začel nosit... Sicer sem šal jst vmes še na histero ni laparo in je potem ratalo. Poskusita mogoče bo pa kaj pomagalo:rozica: LP, Tinka
|
|
|
|
Spermiogram slab - zaskrbljena!! 10.8.2005 20:32:12
|
|
|
|
pika74
|
hej tinkamiška - eno vprašanje moj je imel sicer dober spermiogram, ampak se mi zdi, da mu ne bi škodval ti vitamini, ki jih omenjaš. A si jih kupila v lekarni? BOm šla nabavit. Probat ni greh. lp :metulj:
|
|
|
|
Spermiogram slab - zaskrbljena!! 10.8.2005 20:34:36
|
|
|
|
tinkamiška
|
Hoj Pika:rozica: Jst sem jih kupila kr v DM-ju, so ble še najceneje. V lekarni nisem dobila cinka, so ga imeli samo v kobinaciji še z nečim drugim. Ja, sej če poskusi ne more bit nič slabga, samo dober;) :rozica::rozica::rozica: Tinka
|
|
|
|
Spermiogram slab - zaskrbljena!! 10.8.2005 20:41:43
|
|
|
|
pika74
|
Evo jutr grem v DM :) Hvala ti :rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Spermiogram slab - zaskrbljena!! 10.8.2005 20:42:50
|
|
|
|
tinkamiška
|
Ni zakej:rozica: Zdej bojo šele divjaki tile paglavci:)- :miska::rozica: Tinka
|
|
|
|
Spermiogram slab - zaskrbljena!! 10.8.2005 20:51:45
|
|
|
|
GoYa
|
Ne vem, če lahko kaj bistveno izboljša spermiogram. Če bi, bi nam že doktorji rekli, naj jemljemo. Tudi moj je jedel Q10, B12, cink in selen. Rezultat:zmeden::zmeden2: Ga ni. Ima pa tudi zelo slab spermiogram (3x). Zdej smo na eni drugi "zadevi". Če bo uspešna, javim 28.
|
|
|
|
Spermiogram slab - zaskrbljena!! 10.8.2005 20:53:31
|
|
|
|
GoYa
|
Aja, v Italiji se dobi ena rastlina al ne vem kaj, mogoče zelišče, ki se imenuje maca. Naj bi povečeval polodnost pri moškem in ženski. Te zadeve pri nas še nismo probali. Mogoče pa pride tudi to na vrsto. Človk vse proba. ;)
|
|
|
|
Spermiogram slab - zaskrbljena!! 10.8.2005 20:55:31
|
|
|
|
tinkamiška
|
Sam da rata:):miska: Tinka
|
|
|
|
Spermiogram slab - zaskrbljena!! 10.8.2005 20:57:48
|
|
|
|
neni
|
Nama je Reš rekel, da nobena od teh stvari ne pomaga. Da imajo najhujši pijanci in mamilaši, pa podhranjeni iz Afrike največ otrok. Sam če se člouk boljš počuti, da je nekaj naredil, potem pač naj to jemlje. :miska::miska: Sej jst tud krvomočnico pijem, pa še kopala bi se v njej, če bi kdo rekel, da pomaga. lp Neni:rozica: Pilce, zdej komaj vidim, kolk ta pes hitro laufa , ma ne, zdej je čisto na mestu pojma nimam, kaj sem pritisnila :kuza::rozica::miska::kuza: meni ti znakci nekaj štrajkajo, :ups::ups::ups:
|
|
|
|
Spermiogram slab - zaskrbljena!! 10.8.2005 21:00:42
|
|
|
|
tinkamiška
|
Neni sej delajo;)
|
|
|
|
Spermiogram slab - zaskrbljena!! 10.8.2005 21:17:29
|
|
|
|
GoYa
|
neni, alo še ti ene 3x okol mize :kuza: da boš pokurla tisti sladoled, ki si ga pojedla
|
|
|
|
Spermiogram slab - zaskrbljena!! 10.8.2005 21:41:37
|
|
|
|
diamantka
|
vitamin E je najboljši za plodnost!da se ga kupit kar na dostih mestih,vendar naravni je pa itak najbolj! kalčki oz. vse vrste arašidov, ribe, ribje olje, morda bi se našlo še kaj, vendar ne samo za en mesec pa bo obrodilo sadove glede :duda: lp
|
|
|
|
Spermiogram slab - zaskrbljena!! 11.8.2005 7:34:23
|
|
|
|
neni
|
ma ne punce, uni :kuza: je laufal še enkrat bolj hitro kot zdej... al je blo pa kej čudnega v sladoledu:ups: lp Neni
|
|
|
|
Spermiogram slab - zaskrbljena!! 11.8.2005 8:12:06
|
|
|
|
pika74
|
Ma mojmu bom vseen kr kupla te zvarke. Itak je neki slabokrvn odkar sva pršla iz Maroka... pa neki je prehlajen... škodval mu ne bo. Čeprou, jst mislm, da bo pr nama ratal edin z IVF. Ampak če bosta pa 2 muhi na en mah, pa še boljš. :rozica:
|
|
|
|
Spermiogram slab - zaskrbljena!! 11.8.2005 8:42:20
|
|
|
|
svetlana1
|
Goya, omenila si čaj maco, jaz ga zelo dobro poznam in ne raste samo v Italiji, raste tam kamor ga posadiš, reče se pa mu čaj od macine trave. Tudi jaz ga pijem, šele začela sem ga, tako da bomo videli kakšni bodo rezultati, stare mame govorijo, da ženska, ki je pila ta čaj, nikoli ni imela nobenih bolezni rodil pa tudi zelo ''baje'' povečuje plodnost, tako da bomo vidli. Piti ga je pa treba kot vodo.
|
|
|
|
Spermiogram slab - zaskrbljena!! 11.8.2005 9:22:41
|
|
|
|
Anonimen
|
ukine nej še alko in cigarete, če mu je v navadi seveda, pa nč kavbojk :) lp, lara
|
|
|
|
Spermiogram slab - zaskrbljena!! 11.8.2005 10:32:32
|
|
|
|
Gea1
|
Kako slab pa je spermiogram? Pri mojem je bilo tako, da zdravniki rečejo, da se z njim da zanositi. Le da je mogoče čas zanositve daljši. Če spermiogram res ni zelo slab, potem še ni takšne panike. Vprašaj zdravnike za mnenje? Pozdravček! :sloncek:
|
|
|
|
Spermiogram slab - zaskrbljena!! 11.8.2005 12:21:45
|
|
|
|
najci
|
Svetlana1, praviš, da ti že piješ tale čaj? Kje se ga pa da kupit v Sloveniji? Ga še ne poznam in bi ga z veseljem preizkusila, če naj bi pozitivno vpival na plodnost. Midva z mojim se tudi že trudiva več kot 2 leti... Hvala za info.
|
|
|
|
Spermiogram slab - zaskrbljena!! 11.8.2005 17:54:16
|
|
|
|
GoYa
|
svetlana1, nisem govorila o čaju, temveč o kapsulah maca, ki so iz nekih korenin. raste pa v južni ameriki. mogoče tudi pri nas, če ga posadiš...to ne vem. lahko pa da se tudi kuha kakšen čaj :zmeden: teh kapsul pa pri nas ni mogoče kupiti (razen po internetu), vem pa da jih prodajajo v erboristerijah v Italiji.
|
|
|
|
Spermiogram slab - zaskrbljena!! 11.8.2005 18:13:44
|
|
|
|
ameli
|
Nama je moja G rekla, da je s takšnim spermiogramom težko po naravni poti in sva takoj dobila napotnico za neplodnostno. Moj je nato zažel piti vitamine nehala sva hoditi v sauno in uspelo nama je po naravni poti :bravo::bravo::bravo:. Aja, spermiogram je bil med 18-20% popolnoma pravilnih :zmeden:. Je bilo pa to zadosti. ameli p.s Moj se še sedaj jezi na ginekologinjo. Je bil tako pretresen, ko nama je razlagala izvid, da je doma potem jokal kot mali otrok:(( - res grozno.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.