DVDji dr. Harvey Karp (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

ursha -> DVDji dr. Harvey Karp (4.2.2011 12:33:35)

našla na ebayu, ampak moj pravi, da ni rečeno da se da z našimi playerji gledat.....a je katera mogoče naročila podobno varianto? ne bi rada naročevala, če pol ne bomo mogli gledat[sm=smiley36.gif]

hvala za info in pomoč vnaprej [sm=smiley1.gif]

Putka -> RE: DVDji dr. Harvey Karp (4.2.2011 13:28:49)

Zakaj pa dol ne potegneš?

Tukaj: piratebay ali BTmon.com

Pa še zastonj je..

lipikica -> RE: DVDji dr. Harvey Karp (4.2.2011 14:53:43)

o kom se grejo ti dvdji?

ursha -> RE: DVDji dr. Harvey Karp (4.2.2011 17:51:42)

baje da ni gor, iščem pa THE HAPPIEST TODDLER ON THE BLOCK......

gre za pediatra iz Amerike, me je pa navdušil s svojimi metodami kako zna umiriti ali "ukrotiti" otroka [sm=smiley36.gif]

no a mi kater/a zna povedati ali bi omenjen dvd lahko gledala na našem playerju?

tjasaoasis -> RE: DVDji dr. Harvey Karp (4.2.2011 20:17:31)

na amazon.com je pri podatkih o dvdju navedeno, da je za vse regije kar pomeni, da bi ga komot lahko gledala tudi na svojem dvd playerju. Eto še povezava http://www.amazon.com/Happiest-Toddler-Block-Bonus-Spanish/dp/B00150MENK/ref=pd_sim_b_2.

Eto pa še povezava na torrent...upam, da je vsaj še kaj seederjev na voljo. http://thepiratebay.org/search/happiest%20toddler/0/99/0

Oren -> RE: DVDji dr. Harvey Karp (5.2.2011 22:44:50)

Pri nas je metoda zelo delovala.

Anonimen -> RE: DVDji dr. Harvey Karp (7.2.2011 23:48:08)

Midva delava po 'The happiest baby on the block', zato tale naslednja cariants definitivno sledi! Zakaj pa naj ne bi delalo pri nas?

ursha -> RE: DVDji dr. Harvey Karp (8.2.2011 17:42:34)

[sm=bravo.gif] dobla, je mojemu le ratal dol potegnat, sam podrezat sem ga mogla[sm=smiley36.gif], tak da informativno na hitr sem si že pogledala, zdej morm še sam v detajle pokukat in začet delat po tem, ker očitno deluje[sm=smiley1.gif]

hvala za pomoč[sm=smiley2.gif]

Stran: [1]