picola1
|
Oj! Ne znam ti odgovorit na tvoji vprašanji...mislim, da boš morala vseeno vprašat zdravnika, sploh tisti ti bo znal natančno povedat, ki te bo operiral ali pa vsaj na tisti kliniki. Če imaš možnost, se pozanimaj, kje točno boš operirana in pokliči tja za takšna vprašanja. Povej, da te je ful strah in da rabiš vedet ene stvari prej, da te ne bo tolk strah...če ti lahko mal razložijo... Približno vem, kako se počutiš, ker sem bila sama nedolgo nazaj v podobni situaciji, ko kakšen teden nisem čist vedela, ali lahko celo umrem...pa še noseča, doma tri leta stara hčerka... Meni je pomagalo, da svojega strahu pred zdravniki nisem poskušala skrivat, prosila pa sem jih tudi, če mi lahko vse, kar bodo delali, povejo zakaj, kako itd. To mi je ful pomagalo, ker sem videla, da vejo o čem govorijo in sem bila ful bolj pomirjena, počutila sem se ful bolj varno. Tut sama sem jih veliko spraševala, kar me je zanimalo ali pa mi ni blo čist jasno. Misli pozitivno (vem, da je težko) in verjamem, da se bo vse dobro izšlo! A že veš, kdaj približno boš imela operacijo? Skratka, drži se in poročaj, kaj se bo dogajalo naprej!