dolgčas (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

evci -> dolgčas (10.8.2005 19:14:19)

a je vam tud kdaj dolgčas? jaz mam dojenčka pa mi je kljub temu včasih dolgčas še posebej če moža ni doma. prijateljice-sploh tiste brez otrok- pa kot bi se vdrle v tla.:zmeden:

Anonimen -> dolgčas (10.8.2005 19:24:29)

Včasih se tudi sama dolgočasim, pa si potem takoj najdem kako delo, grem na kavico s kolegicami,...
Se pa sama tudi precej manj vidim s prijateljico, ki ima dojenčka. Sama ji nočem delati napoto in rajši počakam, da me ona pokliče. Pa tudi včasih se mi zdi, da nimava nič skupnega, ker stalno govoriva samo o dojenčkih, druge teme sploh ne obstajajo. Pa ji tega ne morem zameriti, sama bov verjetno ista :)-:)-:)-:)-:)- (če ne še hujša).

Anonimen -> dolgčas (10.8.2005 19:38:00)

ja ko maš enkrat otoka une nenoseče ali brez otrok živeče frendice poniknejo :) fajn je daq si poiščeš družbo mamic z otročki in se zmeniš kdaj z njimi na kavico

lp, lara

Seven* -> dolgčas (10.8.2005 20:00:46)

Evci. Oja. To se nam dogaja. Ljudje kar poniknejo ko imas otroka. Pa bi tak pasalo vcasih it na kavico ali kaj podobnega..

evci -> dolgčas (10.8.2005 20:43:01)

ma se mi zdi to tok grdo. jaz si vedno utrgam čas za prijatelje tud če sam pol urce. zgleda da preveč pričakujem.

Naja31 -> dolgčas (10.8.2005 21:31:26)

Joj, ko bi meni bilo tudi kaj dolgcas ob :duda:. Bi bila najbolj happy na svetu.

k1 -> dolgčas (10.8.2005 22:13:03)

no, je čisto kak je človek... pri nas - smo bili družba kakih 3,4 prijatlc pa so vse že prej imele :duda:, ampak mene to ni motilo, sem bla z njimi skupaj na kavicah, picah, sprehodih... ene so res govorile samo o :duda:, ampak se najde čas tudi za vsakdanje teme.

sedaj ko imam sama :duda: pa sta ostale v bistvu le še 2, ena z drugim :duda: , sedaj se pač s temi dobivam, pa gremo na skupen sprehod, kavico, čvek... sicer je kafič zunaj nabasan z našimi vozički, ampak kaj - nam je fajn :kava::kava::kava::kava::kava:

je res fajn, če maš koga... :miska:

Gina -> dolgčas (10.8.2005 23:15:20)

Ne, dolgčas mi pa ni nikoli. :)-:)-:)-

Stran: [1]