Nika v službi -> RE: čas s partnerjem (4.2.2011 8:10:42)
|
IZVIRNO SPOROČILO: barni Pa mi je vseeno ali je takrat zraven otrok ali ne. Tudi na kavo gremo dostikrat skupaj kot družina, pa mi je to čisto enak okvalitetno, kot če greva sama. Kaj vem, saj pravim, mene ne moti prisotnost otroka. Mi na kavico zelo veliko hodimo - recimo minimalno 3x tedensko, pogosto tudi več. Ampak nikakor ni kavica v dvoje enaka kot z najino malo miško. Kakšnih poglobljenih pogovorov takrat midva ne moreva (in niti ne želiva) izvajati, zato so najini trenutki v dvoje ob kavici za naju neprecenljivi. To izkoristiva 1x tedensko, ko gre naša bučka na plavanje, potem pa še občasno med službo, ko se dobiva na kavici ali kosilu, pa takrat, ko gre madam na organizirano praznovanje RD-ja, ipd. Vsak čas s partnerjem in otroki je lahko kvaliteten, če v družini "štima", se strinjam. Absolutno pa menim, da partnerja potrebujeta tudi čas samo za njiju. No, vsaj za naju to velja. Pa smo sicer zelo veliko in radi vsi skupaj, ampak midva morava imeti svoj mali "escape" nekajkrat letno, ko si vzameva dan, dva, tri... samo za naju.
|
|
|
|