Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj ste najprej ponudile od skutk, jogurt... 3.2.2011 13:54:09
|
|
|
|
Katy78
|
Prvič je dobil skuto, v katero sem vmešala sveže sadje, drugi dan pa navadni jogurt+sadje.
|
|
|
|
RE: Kaj ste najprej ponudile od skutk, jogurt... 3.2.2011 14:01:31
|
|
|
|
ZARA
|
Navadni jogurt 3.5 mm. Sadje kasneje lahko sama narežeš noter.
|
|
RE: Kaj ste najprej ponudile od skutk, jogurt... 3.2.2011 14:11:20
|
|
|
|
Aninchy
|
čisto prvič kupljeno skutico z sadjem od ljubljanskih mlekarn. Da sem sploh vidla, če mu bo všeč, da ne bom velik kupovala, pol pa slučajn stran metala.....
|
|
RE: Kaj ste najprej ponudile od skutk, jogurt... 3.2.2011 14:13:28
|
|
|
|
miapia
|
Navadna skuta + sveže sadje
|
|
RE: Kaj ste najprej ponudile od skutk, jogurt... 3.2.2011 14:29:48
|
|
|
|
Petka09
|
Naša niti pod razno ni hotla jest navadne skute + sadje. Pa sem lahko na tisoč in en način pripravila, pa ni jedla. Eventuelno je potem jedla mogoče skutke od ljubljanskih mlekarn ali kake druge znamke. Moram rečt, da niti danes, pri skoraj 2 letih ni ljubiteljica jogurtov oz. mlečnih izdelkov nasploh . Tako da lahko probaš najprej tako, da narediš navadno skuto + sadje in probaš večkrat dati, da se privadi na okus. Mogoče kakšno bolj sladko sadje vmešaj, da bo okus prijetnejši. Če pa niti pod razno ne bi hotela jesti, potem pa pač kupljene...
|
|
|
|
RE: Kaj ste najprej ponudile od skutk, jogurt... 3.2.2011 15:05:00
|
|
|
|
razglednica
|
PUNCE KDAJ STE PA PONUDILE MONTE, KUPLJENI PUDINGI???? stara 7 mesecev vendar bom z jogurtom in skuto počakala do nekje 8,5 -9 mesecev, zdaj smo na zelenjavah in sadju
|
|
|
|
RE: Kaj ste najprej ponudile od skutk, jogurt... 3.2.2011 15:09:59
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: razglednica PUNCE KDAJ STE PA PONUDILE MONTE, KUPLJENI PUDINGI???? Pozno, samo se ne spomnim kdaj. Pomoje po 1 letu pa jih ni marala in jih ne je še danes.
|
|
RE: Kaj ste najprej ponudile od skutk, jogurt... 3.2.2011 15:16:36
|
|
|
|
kajajaka
|
navadni jogurt (3,5mm), notri sem ji pa naribala malo jabolka, ki ga je takrat že dobro poznala naslednja stavr je bila navadna skuta (tudi sem vmešala sadje) Kar precej časa sem ji sama tako mešala sadne jogurte, ker se mi zdi, da imajo kupljeni veliko preveč "sranja" notri...
|
|
|
|
RE: Kaj ste najprej ponudile od skutk, jogurt... 3.2.2011 15:28:39
|
|
|
|
Izabelina
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajajaka navadni jogurt (3,5mm), notri sem ji pa naribala malo jabolka, ki ga je takrat že dobro poznala naslednja stavr je bila navadna skuta (tudi sem vmešala sadje) Kar precej časa sem ji sama tako mešala sadne jogurte, ker se mi zdi, da imajo kupljeni veliko preveč "sranja" notri... a to pomeni pri 3 mesecih in pol?
|
|
RE: Kaj ste najprej ponudile od skutk, jogurt... 3.2.2011 15:43:49
|
|
|
|
Izabelina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina IZVIRNO SPOROČILO: kajajaka navadni jogurt (3,5mm), notri sem ji pa naribala malo jabolka, ki ga je takrat že dobro poznala naslednja stavr je bila navadna skuta (tudi sem vmešala sadje) Kar precej časa sem ji sama tako mešala sadne jogurte, ker se mi zdi, da imajo kupljeni veliko preveč "sranja" notri... a to pomeni pri 3 mesecih in pol? al 3, 5 mlečne maščobe... šele zdej mi je užgal...
|
|
RE: Kaj ste najprej ponudile od skutk, jogurt... 3.2.2011 15:46:58
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina al 3, 5 mlečne maščobe... šele zdej mi je užgal... Jap, mm je mlečna maščoba.
|
|
RE: Kaj ste najprej ponudile od skutk, jogurt... 3.2.2011 17:12:50
|
|
|
|
mateyka
|
naša je začela z podloženo skuto s sadjem od ljubljanskih mlekarn.
|
|
|
|
RE: Kaj ste najprej ponudile od skutk, jogurt... 3.2.2011 18:21:29
|
|
|
|
ZARA
|
S čim si jo pa podložila?
|
|
RE: Kaj ste najprej ponudile od skutk, jogurt... 3.2.2011 18:55:18
|
|
|
|
ksenija12
|
Obema - navadni jogurt (3.5). Pediatrinja je svetovala naj začnemi s tem. Sem imela srečo, da sta ga imela rada (in ga imata še danes-drugega sploh ne marata).
|
|
RE: Kaj ste najprej ponudile od skutk, jogurt... 4.2.2011 6:59:37
|
|
|
|
miapia
|
IZVIRNO SPOROČILO: razglednica PUNCE KDAJ STE PA PONUDILE MONTE, KUPLJENI PUDINGI???? stara 7 mesecev vendar bom z jogurtom in skuto počakala do nekje 8,5 -9 mesecev, zdaj smo na zelenjavah in sadju Stara je dve leti, pa ji nikoli nisem ponudila, monte je sicer probala, pa ji ni všeč, doma skuhan puding pa zelo redko skuhamo in ga pač poje par žličk. Raje je jabolka in sezonsko sadje.
|
|
RE: Kaj ste najprej ponudile od skutk, jogurt... 16.2.2011 22:04:26
|
|
|
|
žabica13
|
Ravno danes sem razmišljala -o skutah in kdaj jih lahko začnemo dajat? Moj sinko ima 6 mesecev in teden dni, GH postopno uvajava že mesec in pol, zdaj komaj čakam da lahko sedanjemu izboru dodam kakšno skutico. Mislite da je še premajhen?
|
|
|
|
RE: Kaj ste najprej ponudile od skutk, jogurt... 17.2.2011 16:38:05
|
|
|
|
sanelaa
|
Ne, mislim da mu lahko kamot ponudiš navaen jogurt, dodaš kakšno banano. Ali pa navadni jogurt in kakšne zmiksane marelice, lahko suhe mao pokuhap ali pa jih vzameš iz kompota. Po želji.
|
|
|
|
RE: Kaj ste najprej ponudile od skutk, jogurt... 17.2.2011 17:18:35
|
|
|
|
K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: žabica13 Mislite da je še premajhen? ja. počakaj še 1 mesec.
|
|
RE: Kaj ste najprej ponudile od skutk, jogurt... 3.3.2011 21:59:23
|
|
|
|
pika pok
|
mogoče za koga smešno vprašanje, vendar me vseeno zanima. namreč berem da določene že dajate skute, jogurte... ampak ali ni vse narejeno iz mleka, ki ga pa naj nebi dajal malim pred enim letom? ali je tukaj mišleno samo mleko, ki ga uporabljaš za kašice? ali je boljše skuta, ki je doam narejena ali tista kupljena?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.3.2011 12:27:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kaj ste najprej ponudile od skutk, jogurt... 4.3.2011 12:37:15
|
|
|
|
Izabelina
|
men je naša P rekla naj začnem z jogurtom že zdej... Eva bo čez 3 tedne stara 6 mesecev... tko, da mislm, da lahko začneš...
|
|
RE: Kaj ste najprej ponudile od skutk, jogurt... 4.3.2011 16:15:19
|
|
|
|
biba_leze*
|
Jaz moji pikici (stara je 6 m in 2 tedna) dajem skutko + sadje že dober teden in morem rečt da jo obožuje. No sicer sem ji vmešala med sadje samo eno veliko žlico skute za okus. Danes bova probali še par žličk jogurta.
|
|
|
|
RE: Kaj ste najprej ponudile od skutk, jogurt... 4.3.2011 18:00:26
|
|
|
|
pika pok
|
no. če je pa tako, potem bova pa kr začelo poiskušat. hvala za odgovor Zivepo :)
|
|
|
|
RE: Kaj ste najprej ponudile od skutk, jogurt... 4.3.2011 22:06:29
|
|
|
|
malibauc
|
Tudi jaz sem mojemu baucu dala skuto pri 6m in 1 tednu. Pa HB ni alergičen. Jedel pa je ful rad. Kar berem forume in res je 100 in 1 info o tem, kdaj začeti z določeno hrano. Potem pa smo tako prikupno zmedene....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?