taja2008 -> RE: Dvojčki 2011 (9.6.2011 8:49:34)
|
Dobro jutro.... Mi smo pokonci že od 6h ampak zdej veselo pančkata[sm=bravo.gif]. Glede spanja, jaz tut pr ta prvi nisem vedla kaj je to spanje, je tulila po cele dneve in spala 2x po 45 minut. Mislim, da so bli krivi krči, jo je zvijalo skor do 7 meseca. Zakaj tako dolgo, ne vem[sm=zmeden.gif]. Zdaj je pa čist druga zgodba....Je pa res, da sem že v štartu delala drugač. Nobenega nošenja po rokah, pa ujčkanja....Pa nisem žleht mama sam sem Tajo nosila po cele dneve, ker drugač se je drla ko zmešana in sem si rekla, da zdaj pa ne bo tako....In je boljš, je pa res, da nismo mel nobenih krčev[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]. Mi pa res ogromno spita. Mi kr sama zaspita v stolčku al v vozičku....Ko imata dost se obrneta stran, stisneta pleničko in ju že ni[sm=smiley36.gif], pa lahko animiram al pa ne.....Dude pa Tristan sploh nima, Tisa pa včasih.... UPANJE81: Glede spanja ponoči, ti ne vem svetovati, Taja se zbuja še zdaj, pa je stara 3,5 let[sm=zmeden.gif], Tisa in Tristan pa se zbudita 1 do 2x. Ampak se najesta in naprej pančkata. tko, da mi ni lih neka panika.....Pa se s tem spanjem glih neki ne obremenjujem. Mogoče bo boljše, ko bosta čist na GH. Mislim, da nima veze GH zaradi nespanja[sm=jezicek.gif]. Pač pride....Men je Taja kot dojenček spala celo noč od 19h do 6h zjutraj, od 6. meseca pa ne več.....Smo pa se zbujal skoz- na 2 do 3 ure[sm=zmeden.gif]. in vsakič je jedla....Pol mi pa čez dan ni nič jedla, pa sem se pr enih 7 mesecih odločila, da je tega sr....dost in sem jo pustila jokat- ponoči. vem, da se hudo sliši in je tut blo-men se je srce trgalo, ko se je drla, pa mi je moj reku, pust pa počaki, bo nehala....In res, od takrat naprej se je zbudila samo 1x ponoči in to ji je ostalo še do danes[sm=zmeden.gif][sm=smiley1.gif]. Nisem kej dost pomagala, a ne? Glede mleka....Jst ga mešam v mrzlo vodo, ker se lepše raztopi.....Pogrejem pa v mikrovalovki- od začetka sem imela grelec stekleničk, pol sem pa pr ene 2 mescih začela kr v mikrovalovki gret- ne me zdej spluvat[sm=jezicek.gif]. Vedno naredim mleko en obrok v naprej. Naredim, postavim v hladilnik in, ko rabim vzamem....[sm=smiley1.gif]. Pa da bom še ponoč mleko delala, pa ja de[sm=smiley1.gif], sem preveč komot[sm=smiley36.gif]. sem tut pr Taji tko delala, tko, da sem zverzirana[sm=smiley36.gif] Aja, vedno pa mleko, ki ostane od obroka pršparam, še enkrat pogrejem pol ga pa vržem stran, če ostane. Tko jst delam in zaenkrat je vse ok. HB. Lepo bodite.....
|
|
|
|