davčna uprava - selekcijski potopek (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Finančne dileme starševstva

Sporočilo

brkn83 -> davčna uprava - selekcijski potopek (2.2.2011 17:41:27)

Pozdravljene-

Zanima me, ali je bila katera v bližnji preteklosti bila na razgovoru za službo, ter selekcijskem postopku.

Namreč v petek imam razgovor ter selekcijski postopek, pa me mal zanima kako to sploh zgleda.

Že v naprej hvala.

mayuri -> RE: davčna uprava - selekcijski potopek (2.2.2011 22:21:41)

bila pred tremi leti, in sicer za delovno mesto višjega referenta (6.stopnja) na davčni izpostavi Radovljica, kamor sem bila povabljena na prvi razgovor, ker sem se uvrstila v drugi krog, so me poslali v Ljubljano na psihološko testiranje, ki je bilo zelo obsežno, predvsem pa me je zmotil odnos psihologa, ki me je zasliševal, kaj je o mojem delu menil pretekli delodajalec in me seveda prosil za kontaktno osebo in telefonsko številko...ko sem mu zagotovila, da je bila šefica z menoj nadvse zadovoljna in da sem prepričana, da me bo pohvalila, mi je pa navrgel: "ja kaj, al sta ble take prjatlce al kaj?" [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

brkn83 -> RE: davčna uprava - selekcijski potopek (3.2.2011 7:54:18)

mayuri - a na prvem razgovoru je bil samo razgovor, ali ste pisali kakšne teste????

Namreč me zanima če so bli kakšni testi, ter kako so zgledali in kako obsežni so bili, pa redvsem kaj je bilo v njih.

mayuri -> RE: davčna uprava - selekcijski potopek (3.2.2011 13:41:55)

samo pogovor...bilo jih je pet (še nikoli prej nisem videla na razgovoru toliko "spraševalcev"), med drugim pa so mi postavili tudi nedovoljeno vprašanje: "ali imate otroke" in sem se komaj zadržala, da nisem rekla kaj vas pa briga...v končni fazi je to državna uprava, oni si zmišljujejo zakone, pa naj se jih potem še držijo...

maja&m -> RE: davčna uprava - selekcijski potopek (3.2.2011 20:18:09)

Jst sem bla ravno v torek, na davčni. Isto sem imela - razgovor in selekcijski postopek. Trije so v komisiji. Prijavljenih nas je bilo čez 160, razdelili so nas po 16 na skupino in po različnih dnevih. Torej nas je bilo 16 naenkrat notri. Pisali smo nekakšen test, ki je zajemal tvoje podatke (kdo si, izobrazba, pretekle zaposlitve, posebne sposobnosti - vozniški izpit :D), potem je bilo nasplošno o davkariji, kakšen primer, kako bi ravnala v določeni situaciji, zakaj si ti najboljši kandidat in eno vabilo za napisat. Tko nekako no. Potem smo šli vsi ven in en po en nazaj notri (po nekem vrstnem redu). To je bila osebna predstavitev, ki traja cca 5 min. Tisti testa pa cca 30 min. Vse skup torej traja cca 2 uri[sm=zmeden.gif] Potem sledi šele naslednji krog, pa psihološki...Vse skup bo trajalo še nekaj mesecev ali še dlje (če se kdo pritoži) :D

brkn83 -> RE: davčna uprava - selekcijski potopek (5.2.2011 8:15:23)

hvala vsem za odgovore-

No tudi js sem bila včeraj na razgovoru in smo tudi mi pisali najprej test, potem pa še razgovor.
Vse je trajalo od 8.30 - 11-30. Je bilo kar uredu, glede na to da je bila komisija ful prijazna in sproščena.

Stran: [1]