RE: pa to ni res no!! (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

sazi -> RE: pa to ni res no!! (4.2.2011 10:39:53)

IZVIRNO SPOROČILO: zvezdica_1

bebyka

jaz sem dobila domov PISNO odgovor, da je bil razpis izključno zato, da se zadosti zakonu, kandidatko pa da so imeli izbrano že pred razpisom....

pol pa si misli svoje.........

Kaj pa si lahko misliš? Pošteno so ti povedali. Ni njihova krivda, da je zakon tak, da oglas mora biti objavljen. Bodi vesela, da so ti odgovorili. Veliko jih ne ali pa se oglasijo s polletno zamudo.

sazi -> RE: pa to ni res no!! (4.2.2011 10:43:06)

Ko sem hodila na razgovore v LJ in okol po SLO, so mi vcasih komplicirali s potnimi stroski, ces da bi mi morala svetovalka odobrit "izlet" v LJ in zato nisem upravicena do povrnitve potnih stroskov. Kako prosim? Iscem siht, sama bolj kt ne, grem na razgovor in to for free, ker mi gospa svetovalka ni odobrila? Daj no. Povrnitev postnine dobis samo za razpise, ki so objavljeni, za ponudbe ne dobis NIC. Ker to ocitno ni iskanje sihta.
Mislim da bi zaposleni na zavodu pomagali samo z zgledom, kako se isce siht in to tako, da grejo tud oni na cesto, potem pa pametujejo o teoriji, ki je najveckrat nasprotna praksi. O njej pa se jim ocitn ne sanja.

Tegale pa ne razumam najbolj - kdo je kompliciral in zakaj?

zvezdica_1 -> RE: pa to ni res no!! (4.2.2011 10:58:41)

sazi

če v zaposlitvenem načrtu nima opredeljeno, v katera območja boš pošiljal prošnje, ponudbe ali karkoli že, ne dobiš povrnjenih potnih stroškov za morebitni razgovor.... pa še to znajo komplicirati, ali gre za delnovno mesto, opredeljeno v z. načrtu, ali kaj drugega....ven se vlečejo povsod, kjer je mogoče

in ja, saj vem, da je ogromno takih razpisv, kjer je kandidat že znan. ampak a ga je potrebno dajati še na internet? zakonu zadostijo že s tem, da ga objavijo v tisti mapici na zavodu,....

sazi -> RE: pa to ni res no!! (8.2.2011 19:12:53)

in ja, saj vem, da je ogromno takih razpisv, kjer je kandidat že znan. ampak a ga je potrebno dajati še na internet? zakonu zadostijo že s tem, da ga objavijo v tisti mapici na zavodu,....

Žal ne - sem zadnjič delala eno tako objavo. Mora biti objavljneo v medijih. In če ne posreduješ kje in kdaj bo objavljeno (na kateri speletni strani ali v katerem časopisu ipd.), imaš samo še možnost, da odkljukaš, naj objavijo na spletnih straneh zavoda in na oglasni deski.

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]