kako spati? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> kako spati? (2.2.2011 14:24:19)

...Kako najlazje spite in kje je bolj priporocljivo spati?Je res za plod najboljse na levem boku?Meni namrec zadnje case noben polozaj ne ustreza![sm=zmeden.gif]

Anonimen -> RE: kako spati? (2.2.2011 14:26:41)

Spiš kako ti paše,lahko na trebuhu,na hrbtu  ,na boku.Celo na glavi  [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]  malo šale

bubu_bibi -> RE: kako spati? (2.2.2011 19:15:18)

Priporočeni položaj za nosečnice (iz prve pomoči) je res na levem boku. Samo, če vse poteka ok in ti je udobno npr. na trebuhu ali kakorkoli, pač spi tako, da je tebi fajn!

miapia -> RE: kako spati? (2.2.2011 20:14:23)

Do 6 meseca sem spala najraje na trebuhu, potem pa kakor je naneslo - na bokih in hrbtu.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (2.2.2011 20:19:16)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (2.2.2011 22:56:23)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

matejast -> RE: kako spati? (4.2.2011 9:31:39)

Najrajš bi na trebuhu, ampak imam filing, da me kar nekaj tišči oz. psihološko verjetno, da ni dobro za otroka, zato poskušam na boku. Sem pa že prebrala v knjigah, da ni dobro če spiš na hrbtu, ker se tako pritiska na ne vem katero žilo in otrok ne dobi dovolj kisika. Tako, da na hrbtu po moje ni dobro.

Taddy78 -> RE: kako spati? (4.2.2011 14:50:58)

Skoraj celo nosečnost sem spala na levem boku, ker mi je najbolj pasalo (še zdaj mi, pa je mali  star 5.let).
Na hrbtu zadnja dva meseca sploh nisem mogla spati, ker sem tako težko dihala, še moj se mi je smejal, ker sem skoraj hrgolila namesto normalno dihala.

Stran: [1]