ljupka -> RE: imena na L (2.2.2011 11:28:28)
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajajaka IZVIRNO SPOROČILO: ljupka Lan:zelo redko ime Lenart :sorazmerno retko,še bolj redka je različica Leonardo Lino ali Lin,redko ime Lukas:zelo redko moško ime Ludvik:včasih zelo pogosto ,sedaj je pa zelo upadlo zanimanje za to ime. Lars:zelo redko moško ime. Ta imena so dokaj redka,ena zelo redka v Sloveniji in so iz knjige ;Najlepša imena za dojenčke. Piše da je bil Lovro v 80h letih zelo pogosto ime,potem je mal upadlo,sedaj je pa spet prišlo v modo! Jaz nisem gledala nikoli na to al je pogosto al retko,ampak na to da mi je ime všeč in da mi gre v uho!Vsi štirje otroci imajo drugačno začetnico imena,ker nevem zakaj bi morali imet enako! ne vem od kdaj so ti podatki, ampak Lan je (vsaj na našem koncu) ZELO POGOSTO ime... Sicer pa meni osebno ni nobeno od naštetih imen všeč (Leon še najmanj). Všeč mi je Luka, ki pa kot praviš ne pride v poštev. Od naštetih mi še najbolj potegne Lenart. V našem koncu vsaj v vrtcu ni nobenega Lana.Luka je pa pogosto ime,tudi jaz ga imam in mi je tudi lepo ime,nobeno drugo tudi od vseh naštetih mi ne gre v uho! Vak ima svoj okus,zato naj vsak izbira sam!
|
|
|
|