RE: trgovine z rabljenimi oblekami (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

Putka -> RE: trgovine z rabljenimi oblekami (2.2.2011 15:49:15)

Kje je Gvant?
V Šussu sem si parkrat kupila firme za nič denarja, zadnjič sem jih pa iskala v BTC pa jih ni bilo, sedaj pa vidim da so se selili. Kje na Viču so?

Gvant je zdaj tam v BTC kjer je bil prej Šuss, so se lastniki skregali pa šli vsak po svoje. Tale ima zgleda druge dobavitelje, ker imajo tudi ameriške firme...

Binny -> RE: trgovine z rabljenimi oblekami (2.2.2011 18:36:02)

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

IZVIRNO SPOROČILO: Putka

IZVIRNO SPOROČILO: Binny
Ali je bila katera v Gvantu? Kakšna je roba?
Jaz osebno ne, je pa moja mami že par stvari nabavila, pravi da je boljša roba kot v Šussu, cene so pa prav hecne. Imajo pa tudi za dojenčke in večje otroke.

Kje je Gvant?
V Šussu sem si parkrat kupila firme za nič denarja, zadnjič sem jih pa iskala v BTC pa jih ni bilo, sedaj pa vidim da so se selili. Kje na Viču so?

tbilisijska 59
http://freeweb.siol.net/yorky1/sus/

gvant je v btc-ju

natasarobi -> RE: trgovine z rabljenimi oblekami (2.2.2011 19:40:07)

Ali ni ena v Škofji Loki, baje nekaj na Z? Ali katera ve.

Mam nekaj stvari za prodat.

petra81 -> RE: trgovine z rabljenimi oblekami (3.2.2011 9:19:53)

No, a lahko ena ki ve kako se imenujejo in kje dejansko so te trgovine, naaredi en seznam!?
Prosim!!

Sacherca -> RE: trgovine z rabljenimi oblekami (3.2.2011 9:29:01)

V MB sta dve in v Celju ena.

skuštrana -> RE: trgovine z rabljenimi oblekami (3.2.2011 11:17:10)

IZVIRNO SPOROČILO: Putka

Kje je Gvant?

Gvant je zdaj tam v BTC kjer je bil prej Šuss, so se lastniki skregali pa šli vsak po svoje. Tale ima zgleda druge dobavitelje, ker imajo tudi ameriške firme...

A res? Ah, jaz sem samo videla da ni več Šussa dol po stopnicah se pa nisem spuščala...Grr. Pa drugič.

ronja -> RE: trgovine z rabljenimi oblekami (3.2.2011 14:12:56)

enkrat sem opazila eno Second hand trgovino v Stari Ljubljani, nasproti ene umetniške trgovine, samo ne vem če še obstaja.

Ne obstaja več. Kerensa je govorila o eni v btcju, pa ne vem imena - ni napisala...

mariy -> RE: trgovine z rabljenimi oblekami (3.2.2011 14:18:19)

IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

V MB sta dve in v Celju ena.

A lahko prosim poveš kje in kako se imenuje, da bom lažje najdla, namreč še nisem bila v takšni tgovini in me zelo zanima bi šla pogledat, sedaj še veliko bolj, ker moramo vse na novo kupit za novega družinskega člana.
Seveda vemo vse da so danes takšne male cotke zelo drage, ki pa jih otroci hitro prerastejo. Za prvega sem večinoma vse dobila in morala vse vrniti, tako da pri ta drugem moramo vse na novo kupiti.

mateyka -> RE: trgovine z rabljenimi oblekami (3.2.2011 17:16:46)

IZVIRNO SPOROČILO: onka

Danes sem se peljala po Celovški. Ali sem spregledala ali res ni več trgovine Smrkolin)

afaik je še. samo je v unem kompleksu, ki je malo zakrit s ceste (če veš kaj mislim - kateri del). takoj zraven une hiše kjer je bil včasih en del CSD-ja.

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]