prijazn zobar v nm (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


bugimajstr -> prijazn zobar v nm (1.2.2011 21:44:34)

no ker je ta stran foruma najbol oblegana bom tukaj postavil uprašanje...naš mali je star skor 14 mescev.ma pa 8 zob.oziroma mamo trenutno borbe z štiricami.pa me zanima ker do zdaj nas ni še noben klical na kak pregled če je kak zobar u nm k je dober?hvala za odgovore..




mišk -> RE: prijazn zobar v nm (1.2.2011 22:12:50)

Mi hodimo k dr. Šenk-ovi, pa mi je zelo fajna. Prijazna.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




bugimajstr -> RE: prijazn zobar v nm (1.2.2011 22:22:00)

a mi lahko prosim na zs pošlješ številko od te zabarce??oziroma kje se te nahaja?hvala..:)




mišk -> RE: prijazn zobar v nm (1.2.2011 22:28:56)

Dr. Alenka Šenk Erpič

01 39 16 740

Njena ambulanta pa je v ZD, v tistem štuku ko so vse zobozdravstvene ordinacije. Je pa na levi strani, ko prideš v zobozdravstveni trakt, ena tretja, četrta vrata.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Precious -> RE: prijazn zobar v nm (2.2.2011 6:46:54)

Sama pa z njenim delom oz. ne delom nisem zadovoljna. Bili smo 3 x pri njej,nikoli ni popravila zobka,ki ga je načel karies,pa čeprav sem ji rekla. Ona pa meni: nič ne vidim,to ni nič [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] 

še celo prvič,ko smo prišli,  je zobke pregledala v 4 sekundah [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

je prijazna,a to ne odtehta vsega tega.




HHH -> RE: prijazn zobar v nm (2.2.2011 8:58:10)

Mi hodimo k dr. Drenikovi (ambulanta Zobomiška) v OŠ Bršljin. Je zelo prijazna. Kakšnih hudih problemov z zobmi pa še nismo imeli.




žab*ca -> RE: prijazn zobar v nm (2.2.2011 13:22:43)

Mislim da je Šenkova trenutno na bolniški,oz. mogoče že na porodniški.Mi smo bili nedavno pri dr.Ambrož Špendal-tudi prijazna,tudi 5minutni pregled,vendar za prvič tudi nisem pričakovala drugače.

Drugače pa nikar ne čakajte,da vas bojo oni obvestili za preventivni pregled,ker mi smo zaradi poštenega čakanja,namesto pri enem letu,prvič pri zobarju bili pri dveh letih.




Mala_princeska -> RE: prijazn zobar v nm (2.2.2011 15:33:23)

IZVIRNO SPOROČILO: žab*ca

Mislim da je Šenkova trenutno na bolniški,oz. mogoče že na porodniški.Mi smo bili nedavno pri dr.Ambrož Špendal-tudi prijazna,tudi 5minutni pregled,vendar za prvič tudi nisem pričakovala drugače.

Drugače pa nikar ne čakajte,da vas bojo oni obvestili za preventivni pregled,ker mi smo zaradi poštenega čakanja,namesto pri enem letu,prvič pri zobarju bili pri dveh letih.


ja moja 19 mesečnica ima tudi sedaj šele marca prvi zobozdravstveni pregled v nm in smo tudi sami klicali, da smo se naročili. Smo naročeni pri dr. Ambrož Špendalovi, tavelika ima pa dr. Kastrevc Barbaro. Negativnih izkušenj nimam.

Bugimajstr mislim pa da greš lahko brez naročanja na posvet o zobkih v preventivni zdravstveni kabinet, ki je takoj zgoraj v ZD, pred zobnimi ambulantami, če se ne motim je vedno nekdo notri.




Precious -> RE: prijazn zobar v nm (2.2.2011 16:37:59)

Mi smo dobili za kabinet vabilo od zobarja  da pokličemo in se naročimo. Mislim da je samoplačniško drugače 20 ali 30 e-nisem pa čist ziher a tako piše na njihovih storitvah)
Mi itak nismo šli




Alfabeta -> RE: prijazn zobar v nm (2.2.2011 20:47:58)

Šenkova je na porodniški. Sicer pa najbolje da pokličete in se naročite k tej nadomestni zobarci..Če boste čekali, ne boste dočakali kmalu....




mišk -> RE: prijazn zobar v nm (2.2.2011 21:01:24)

No, sicer tudi pri nas nismo imeli zaenkrat problemov s kariesom, je pa ta starejši takoj dala napotnico za otrodonta (še tri leta ni bla stara), ker ima rahlo "navzkrižen" ugriz.

Pa ravno jutri sem nameravala poklicat, da ta male naročim na kontrolo. Nisem vedela, da je na porodniški. No, sej jo itak nadomeščajo, pa bom potem ko bom še koga drugega spoznala lažje dala primerjavo.




bugimajstr -> RE: prijazn zobar v nm (3.2.2011 16:15:50)

madona za pregled pa ne mislim plačat...sej je zdravstveno zavarovan.....matr so cigani.....plačat moram za sebe če hočem zobe trihtat.....ker na zdravstvo ne prideš na vrsto....uf......treba res poklicat al se pa zapelat gor pa da vidimo kaj bojo rekli...
a v oš bršljin lahk usak froc pride not?al je sam za bršlinčane?




Stran: [1]