babylove -> privat varstvo (15.8.2005 10:14:04)
|
Jaz sem ravno ta mesec iskala in našla zasebno varuško. Postavljala sem pa takšna vprašanja: :metulj: izkušnje :metulj: stroški :metulj: ali kuha za otroka in kaj kuha (sveže pripravljene stvari, zmrznjene stvari, kupljeno hrano, tradicionalne žgance ali dunajski s pomfrijem) :metulj: ali ima vso potrebno opremo (posteljo, stolček za hranjenje, igrače, voziček) :metulj: ali vozi otroka naokoli z avtom (tega jaz ne dovolim, razen v primeru zdravstvene urgence). če dovoliš vožnjo z avtom, se prepričaj o ustreznosti avtosedeža in zavarovalni pogodbi. :metulj: ali sprejme tudi bolnega otroka in ali najde zamenjavo v času njene bolezni (in ali je pogosto bolna) :metulj: kdaj je predvidela svoje proste dni, svoj dopust in ali bi ga vzela v varstvo občasno tudi ob sobotah in kak praznik :metulj: ali čuva več otrok, starost teh otrok (idealno je, če čuva malo starejšega od tvojega, tako tvoj hitreje napreduje in se uči od njega) :metulj: kako poteka dan pri njej, kakšen urnik bo imel otrok, kakšne aktivnosti bodo počeli :metulj: kakšno ima prakso, če pride po otroka nekdo, ki ga ne pozna (jaz sem napisala seznam oseb, ki lahko pridejo otroka iskat, in se bodo morali izkazat z osebnim dokumentom - nisem paranoik, ampak je dejstvo, da dandanes otroke kradejo)
|
|
|
|