|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nesrečnica kaj sem storila :((
10.8.2005 13:54:49   
Spicy Black
Ma ne morš verjet kako sem kratke pameti :grrr:

Poslušte to:

Hočem :love: narediti uslugo oz. mu hočem oprati avto, da ne bo njemu treba. In pol drgnem in drgnem z eno navadno gobo pa je bilo teh zasušenih mušic ko dre... :grrr:

In glej jaz vsa vesela ko zagledam v levorju eno tapravo gobico, uno za posodo...Pa se mi je kar smejalo :)- kako so šle proklete :grrr: mušice stran..Jaz pa kot prava čistačica drgnem, da se bo avto ja sijal 8)

Ko sem končala, grem vsa ponosna grem okol avta (kao kolk sm sam pridna pa to) sem se pa skor zjokala..Po havbi, vratih vse odrgnjeno...:((

Kaj storiti? Kličem :love: prav nevedno, da kje ima polirno pasto, da bom avto kao še mal spolirala..Pa se le smeji na drugi strani in pravi, da nawš novga nardila :)-

Nisem mu upala povedat, da sm skor starga nardila iz njega...Pol sm ga pa le poklicala in mu povedala napol v :(( kakšna 8) sm..Pa je reku, da bo šlo s polirno pasto, če le nism skoz pleh pršla :)-

Ja zdej sm se pa odločila, da je pranje avta prestavljeno za nedoločen čas :)-
Neposredna povezava do sporočila: 1
10.8.2005 13:56:20   
SANDY
kolodont na eno suho krpo in zdrgni. Ker je to samo površinska rana ;)

(odgovor članu Spicy Black)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.8.2005 13:57:53   
mtd
mhm, se je tud meni naredlo, pa je še zdej tak - opomnik, da luda koka več ne pere avta:ups:
srečno in upam, de bš vse uspela popravt
lp

Neposredna povezava do sporočila: 3
10.8.2005 13:58:29   
Anonimen
:)-:)-:)-:)-:)-

Neposredna povezava do sporočila: 4
10.8.2005 14:00:15   
Anonimen
četitam! mislim da ti nikol več ne bo treba prat avta :) tako se dela punca :)-

lp, lara

Neposredna povezava do sporočila: 5
10.8.2005 14:00:34   
Spicy Black
Boš vidla Splišni ti se meni tako :)-:)-:)-, lohk da mam avtopralnico pa bom še teb avto oprala :)-:)-

Neposredna povezava do sporočila: 6
10.8.2005 14:01:30   
Spicy Black
Kaj pa vem? :love: pravi, da sem enkrat že to nardila 8)8)

Neposredna povezava do sporočila: 7
10.8.2005 14:02:39   
baguSka
ja jst sm ga pa sama seb opraska, ampak z uno ta velko gobo k sm jo vmes enkrat na tla postavla, se je pa zgleda en kamn gor prjeu, jst ga pa nism vidla sm pa po avtu začela drgnt.. k sm z vodo sprala sm pa vidla same drajse po celmu avtu in še zdej mi gre na jok..:((

je pa res: en fajn poliranje vse vn sprav :bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 8
10.8.2005 14:04:23   
Spicy Black
Upam baguSSSka da res, drgač bo :hudicek: pri hiši..mogoče mi ga bo pa dal še za en krog okol hiše a :)-:)-

Neposredna povezava do sporočila: 9
10.8.2005 14:06:19   
Pupica
ha ha ...dobro je prenesel.Ena moja tut tko brihtna kolegica je nekaj podobnega ušpičla tipu, ko je novga mercedeza kupu.
Revež je skoraj jokal:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

Še dobro da nisem pri čistačicah:)-:)-:)-:)-pri nas se muhe tolk posušijo, da same dol padejo:bravo::bravo::bravo::)-:)-:)-:)-:)-:)-)če verjameš;)

Neposredna povezava do sporočila: 10
10.8.2005 14:06:20   
m jana
:)-:)-:)-

Neposredna povezava do sporočila: 11
10.8.2005 14:06:23   
baguSka
ha ha pol boš pa tko k moja mami k ga je hotla parkirat, pa je namest na bremzo na gas stopla, pa je 20 stopnic kr gor zapelala - nm še dons ni jasn kako :zmeden:

Neposredna povezava do sporočila: 12
10.8.2005 14:16:46   
miši
ej, pelji ga v avtopralnico, da ti ga spolirajo z mašinco, ni drago pa ziher bo pol ok!
Hehe, pri nas je blo isto, na srečo je avto pral fant, ampak ne samo njegovega, tudi mojega. Tako,da smo imeli dvakratno poliranje pa se še danes nič ne vidi ;)

Neposredna povezava do sporočila: 13
10.8.2005 14:17:55   
Anonimen
:)-:)-:)-:)-:)- Kok si me pa zdaj vsmeh spravila. Ne se sekirat, vsak kdaj naredi kakšno neumno.
Jaz sem pa naju enkrat v stanovanje zaklenila. Imava na vratih eno ketno, (kot vidiš v filmih, samo močnejšo), ampak jaz bebec nisem vedela, da rabiš ključ, da potem tisto ketno odpreš. Seveda ključa tam nismva imela, ker sva se ravno selila, v stanovanju nobenega izvijača ali česarkoli podobnega, da bi lahko vsaj okovje stran odšraufala. In sva bila notri ujeta. Potem sva pa kolega klicala, da nama je izvijač prinesel. Seveda smo beboti uspeli še alarm sprožit in smo samo čakali, od kje se bodo policaji prikazali. No, pa ni bilo nobenga naokoli, jaz sem se pa naučila, da ne utikam stvari tja, kamor ne vem, kako funkcionirajo.

Neposredna povezava do sporočila: 14
10.8.2005 14:18:50   
Pajaca
jaz se avta od zuni niti dotaknem ne..... kaj pa vem kera goba pa ker šampon je taprav...... to ma pa čist on čes.... jaz se zapelem čez pralnico, pa mi je vseen a je al ni odrgnjen, on pa vse vid.

jaz mam pr avtu čes bolj take tehnične zadeve..... vlivanje vitreksa, pa ne da on ne zna, sam majo teli avti take fajn lukne za vitreks, da je ne zadene..... pol pa vidiš... nosečnica naliva vitreks, moj pa zraven stoji..... ha ha

Neposredna povezava do sporočila: 15
10.8.2005 14:21:32   
Anonimen
Ampak je pa res čist, da se reče, to pa mora priznati tudi tvoj!:)-

Neposredna povezava do sporočila: 16
10.8.2005 14:31:12   
CatJa
Drugic poskusi z najlonkami. Fajn nese dol musice, pa ziher ne bo prask.

Neposredna povezava do sporočila: 17
10.8.2005 14:41:43   
ZARA
Spicy B. :)-:)-:)-:)-
Naslednjič probaj s kamnom,da se ne boš matrala s kuhinjsko gobico...

Neposredna povezava do sporočila: 18
10.8.2005 14:43:04   
Pajaca
ne z uno žičnato gobico grejo najlažje mušice dol..... pa skor nič se ne pozna, če z voščenko pobarvaš.

Neposredna povezava do sporočila: 19
10.8.2005 14:52:08   
BigWhale
A vi avte perete? Moj se opere samo ce ga na kakem servisu sami operejo... :P

Zdaj se bom pa se s trupli music ukvarjal in jih dol drgnil ;>

Neposredna povezava do sporočila: 20
10.8.2005 14:56:11   
polona2
Potem si z mojo materjo delita to lepo lastnost, tudi ona je ta teden , že skoraj v polmraku, čistila avto z gobico za pomivanje posode, naslednji dan pa jo je skoraj kap ob pogledu na ves razpraskan avto, kakšna sreča:zmeden:, da je bil avto dva tedna nazaj pri avtoličarju, in je pol avta bilo na novo prebarvanega, ker ji je nekdo s ključem po avtu potegnil, takle mamo...

Neposredna povezava do sporočila: 21
10.8.2005 15:00:02   
Spicy Black
Madona kaj ste ene fajn :((:(( Jaz vsa 8) in :(( ker sem skorajda avto uničla in z vami delim to nesrečo vi mi pa takole vračate, presnete koklje :)-:)-

Za lon bom vsaki avto FOR FREE oprala, pa boste mele :)-:)-

Neposredna povezava do sporočila: 22
10.8.2005 15:23:39   
Leni72
:)-:)-:)-
Jaz sem se tud včasih zram štulla, zdaj sem dala pa to na listo moških opravil. Sicer se pa zdaj tak samo do trgovine odpeljem; aja včasih ga pa v pralnico odpeljem - madona je to ena kul zadeva;):bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 23
10.8.2005 15:58:57   
Lunca1
Ankica, jaz sem imela eno podobno, samo mi ni bilo nič smešno. Smo pri mojih doma malo prenavlal in zamenjal tudi vhodna vrata, taka fina, na domofon, ki se sama zaklenejo:grrr:. Pa sem jaz zdaj merkala hišo, sama s Pino in našim psom, fant v službi v Kranju, starši v Angliji, sestri pa v Grčiji. Pa sem šla pridno pred 6. zjutraj psa ven spustit, pa rože zalit, pa smeti dol peljat, pa pridem nazaj pa vrata zaklenjena. me je skoraj kap:((. in kaj mi je preostalo, pred 6. zjutraj sem budila sosede, da so mi posodili GSM, da sem poklicala fanta, da mi je prišel odpret vhodna vrata.:hudicek:

Neposredna povezava do sporočila: 24
10.8.2005 21:03:48   
Teni_
Ja, punce, zato pa se avto nikoli ne pere z glitzi gobico, ampak samo z tako mehko. Če bi imele izkušnje v avto pralnici bi vedele. Ampak ne se preveč sekirat, ker to marsikdo naredi in je potem cel avto počohan od tega. Je pa odvisno koliko močno si počohala. Pri nekaterih sploh ne gre dol, oz. samo s poliranjem. Upam, da ti bo uspelo. Lp,Mojca:nosecka:

Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?