urška -> RE: Otroški oftalmolog za drugo mnenje (31.1.2011 23:13:17)
|
zakaj pa imata napotnico? ali otrok slabše vidi? tudi jaz sem šla z mojim sinom na pregled na metelkovo. prvi pregled je bil brez kapljic, potem sva dobila kapljice. dobiva jih 4 dni, slabše vidi, vendar ni tako grozno kot pri odraslih, ki isto količino kapljic dobimo v enem dnevu. če bi otrok hodil v šolo, potem bi bilo bolje da ga imaš doma, ker ne bi mogel pisat in brat in risat. moj sin je tiste dni dokaj normalno funkcioniral, ker pa je bilo to na začetku jeseni, in je bilo sonce dokaj močno, sem mu pa tiščala sončna očala na nos in držala v hiši, da mu sonce ne poškoduje preveč oči. kakorkoli, mislim, da so te kapljice del pregleda. sicer pa omenjeno zdravnico zelo hvalijo. moj sin je bil pri nekom drugem, ampak se ne morem spomnit kako se je dr. pisal. jaz sicer nisem bila zadovoljna z njihovimi predlogi, zato sem poiskala drugo mnenje. šla sva potem k dr. morela. zadeva je samoplačniška in če ti bo potem ona dala očala jih ne moreš dobit na zeleni recept. torej boš morala sama plačat cela očala. moj sin jih sicer še nima, ker je bila takrat mnenja da jih ne potrebuje. bova pa v kratkem šla na ponovno kontrolo, ker se mi zdi, da se mu zadeva slabša.
|
|
|
|