Kranj-kam (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

gaja -> Kranj-kam (10.8.2005 13:39:32)

Zdravo,

Danes greva z malim v Kranj na kavo z nekimi prijatelji iz Nemčije. Pa ne vem kam, rada bi šla nekam, kjer imajo igrala, da se vsaj malo mogoče v miru pomenim z njimi. Mi lahko svetujete kakšen prijeten lokalček prijazen otrokom?

Hvala in papa

:):):)

Anonimen -> Kranj-kam (10.8.2005 13:42:12)

Obvezno na Gibi - gib. Igral, kolikor hočeš. Upam, da bo lepo vreme. Če ne pa k Pečjaku, pravijo da so tam notri tudi igrala. Pečjak je pri Kinu Center, Gibi - gib pa pri stadionu.
Še link od Gibi - giba:
http://www.o-fp.kr.edus.si/slike/0405/Prvi_razred_GibiGib/

Anonimen -> Kranj-kam (10.8.2005 13:42:20)

-v starem delu ma en tobogan zunej stari mayer
-drgač majo zlo lepo igralnico tut zunej v bufu v supernovi, tut not majo eno mizico z legokockami
-super igrišče je gibi gib in ima tut kafanico
-notr igralnico eno tako bl čudno ma sam pečjak, sam ni pa glig višek lepote v tem lokalu

upam da sem kej pomagala :)

lp, lara

Anonimen -> Kranj-kam (10.8.2005 13:43:09)

AJa, zdaj sem še enkrat prebrala. Gibi gib je zunanje igrišče. Ampak če bo lepo, je prav fletno.

Anonimen -> Kranj-kam (10.8.2005 13:44:50)

Drugače je pa na sejmišču, v Supernovi (kje je bil nekoč Gorenjski sejem) špagetarija - pizzerija, kjer imajo notri eno mizico z lego kockami, zunaj pa (ograjena) igrala.

Anonimen -> Kranj-kam (10.8.2005 13:46:05)

splišni :) dej kak mejl nazaj preber :)-

Pajaca -> Kranj-kam (10.8.2005 13:47:27)

Lara ti je že vse lokacije napisala, pozabila je le to, da imajo na Pungartu tudi igrišče za otroke. Drugam pa že ne moreš iti.

Jaz ti svetujem Buf.... lahko vi kaj popapate, da ne boste samo pil, otrok se pa igra na igrišču al pa notr z legicam, če bo slučajno slabo vreme.

gaja -> Kranj-kam (10.8.2005 13:50:29)

OK, ker nisem iz Kranja in se bolj malo znajdem izven starega dela, kje je stadion?

Pajaca -> Kranj-kam (10.8.2005 13:52:36)

LARA razloži!!!! Jaz tud nisem iz Kr, pa vem sam eno pot do tja, pa ta teb ne bo pomagala.

Anonimen -> Kranj-kam (10.8.2005 13:56:10)

ne vem iz kere smeri prideš...recimo da z ljubljanske.
če prideš po avtocesti, pelješ proti kranju in na krožnem križišču pri merkatorju peleš naravnost in skos naravnost dokler na levi strani ne zagledaš gostilne arvaj, koj za gostilno je mostiček, peljež čez most in takoj na koncu mostu je semafor na katerem zaviješ desno. pelješ naravnost in prideš do bazena, še mal naravnost pa so na desni parkirplaci, na levi pa to igrišče

lp, lara

gaja -> Kranj-kam (10.8.2005 14:07:29)

Punce ful hvala, pomojem bomo šli kar na stadion, če majo kavico pa za čičat!

papa

:):):)

Pajaca -> Kranj-kam (10.8.2005 14:15:09)

Pol se pa vidimo.... medve z Laro bova tam.

Lunca1 -> Kranj-kam (10.8.2005 16:02:59)

A nima tudi Randezvous nekaj igral?

Stran: [1]