slabse cutiti plod (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> slabse cutiti plod (31.1.2011 19:45:49)

v sosednjem forumu berem dr.Pusenjaka in sicer njegov zapis,da tam nekje okrog 22-26 nosecnica slabse cuti plodek zaradi povecaja plodovnice in razstezanja maternice!v katerem tednu ste ve to opazile,ste se prestrasile in ali je morda katera odsla zaradi tega na pregled?vsem noseckam:vse dobro

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (31.1.2011 22:59:38)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

vesna_b -> RE: slabse cutiti plod (1.2.2011 14:07:00)

to se je pri meni pojavilo sedaj, v 24. tednu, ampak otročka še čutim, tako da niti ne delam panike.

olimia -> RE: slabse cutiti plod (1.2.2011 14:18:16)

to se je meni zgodilo, ko sem bila noseča ravno tam nekje 24. tednov, ko malega cel dan nisem čutila. šla sem na pregled in ginekolog mi je razložil podobno, kot je napisala anonimna. Edino meni je še razložil, da imam zelo odebeljeno sten maternice spredaj, kjer je ležal otrok in sem zato še manj čutila gibe. tako, da ja, očitno kar brez panike v teh tednih

natykaa -> RE: slabse cutiti plod (1.2.2011 22:46:10)

Tudi meni se je zgodilo to in sicer prejšnjo soboto ko sem bila v 24 tednu.gibe čutim že od 18. tedna vsak dan,zato sem se pošteno prestrašila da je kaj narobe ko cel dan ni blo nič brcik,potem v nedeljo pa se je začelo spet nekaj premikat [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] sedaj pa spet žura na vlko v trebuščku [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

ninikamami -> RE: slabse cutiti plod (9.2.2011 11:02:16)

Jaz sem v 27. tednu, včasih se zgodi, da ga po nekaj dni zelo zelo slabo čutim. To me bega in hudo skrbi. Potem je kakšen dan bolj živahen, pa spet. In me obletavajo črne misli.....saj veste, kako je to. Če to povem svojemu G, reče, aja, nič hudega. In grem domov z dolgim nosom.......in pride spet dan, ko cel dan samo čakam, kdaj bo brcnil.....hm.

m_o_i -> RE: slabse cutiti plod (9.2.2011 13:16:18)

no, meni so pa slabse obcutenje ploda vedno ultrazvocno pregledali; vsak mesec. in slabe tri tedne pred rokom se je moje vztrajanje pri izredno slabem cutenju otroka obrestovalo-ugotovljen zastoj rasti in urgentni carski rez. tocno dva tedna pred PDPjem je bil mulcek zahiran in na operacijski mizi sem slisala, da ze cez kak dan bi bilo prepozno in da bi se nosecnost v tem primeru koncala "drugace".

tako da...ne samo, da ga cutis-tudi kako in kolikokrat ga cutis! jaz sem se mogla zvecer prav skoncentrirat, da sem zaznala gibanje. trebuha, ki spreminja oblike, nisem nikoli dozivela...

ce imas slab obcutek-vztrajaj pri G!

Stran: [1]