Voziček marela Baby point - mark 3? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo

Sporočilo

Lepka -> Voziček marela Baby point - mark 3? (31.1.2011 17:12:43)

Pozdravljeni,
zanima me, če ima kdo izkušnje s tem vozičkom. Kupiti nameravam lahek voziček marelo, ki bo služil kot drugi voziček. Lepo prosim za vaše izkušnje, preden doktoriram iz te teme.

Lp

Adelina -> RE: Voziček marela Baby point - mark 3? (1.2.2011 10:32:51)

Jaz sem lani spomladi hotla kupit s 4 kolesi, ampak jim jih je zmanjkalo in ni vedel kdaj bodo spet dobavljivi (in jih do danes še nimajo). Mi je ponudil tega s 3 ampak ga nisem hotela (mi je s 4 lepši). Sem se odločila za moon kissa, ki ga povečini hvalijo. Mislim da je zdajle Moon fit (s 3 kolesi) v akciji v BC za 100€. Imajo pa ti novi Baby Weltovi cel ročaj, ki se pri zlaganju zalomi in se zloži ravno tako malo kot prejšnji. Meni je tak ročaj še boljši, ker se mi zdi, da je voziček lažje vodljiv z eno roko.

Lepka -> RE: Voziček marela Baby point - mark 3? (1.2.2011 10:41:05)

Adelina hvala. Sem že tudi gledala tega Moon fit-a in se sedaj odločam. Ali si ti zadovoljna z Moon kissom?

Ajda_Marko -> RE: Voziček marela Baby point - mark 3? (1.2.2011 11:47:01)

Kje pa prodajajo Baby pointa?

Lepka -> RE: Voziček marela Baby point - mark 3? (1.2.2011 12:06:53)

Zaenkrat sem ga našla le v spletni prodajalni.... jih kličem, ker bi ga rada v živo videla, pa se nihče ne oglasi

http://www.soncek.si/si/baby-point-mark-3-otroski-vozicek-moder-i21085.shtml

Lepka -> RE: Voziček marela Baby point - mark 3? (1.2.2011 12:14:40)

No pa sem jih dobila, sicer druge spletne prodajalce, kot sem jih prej navedla. Gospod pravi, da poletnih vozičkov nimajo razstavljenih in se ga ne da videti, da pa vsi prihajajo iz iste tovarne kot Moon-i (živela Kitajska :)) in da ni razlik med tem in Moonom. Res je, da je Mark3 nekoliko lažji in se tudi na manjše zloži kot Moon, motita me pa 2 ročaja, saj ima novi Moon le enega, preveriti bi pa morala tudi trdnost hrbtišča.

Mislim, da bom šla kar po Moona, ker mačka v žaklju pač ne želim...

http://www.otroski-vozicki.com/si/otroski-vozicek-baby-point-mark-3-i775.shtml?tselimage=2496#images

Aisha86 -> RE: Voziček marela Baby point - mark 3? (1.2.2011 14:12:07)

Lih prej sem v eni drugi temi govorila, da mi smo kupli v dnevni akciji BC-ja Moon Kiss+ (enojni ročaj je tudi meni pomemben) za 104€ in smo super zadovoljni. 

Stran: [1]