rdečebela -> RE: Januarski sončki 2011 (7.2.2011 11:30:05)
|
pozdravljene, čestitke tiasana za sinčka,želim vam čimveč prespanih noči in lepih trenutkov da poročam še o stanju pri nas... dojenje - nam gre kar uredu, mislim da je mleka zaenkrat dovolj, vsake tolk časa mi kar spuščajo te moje mlekarne (pa tolk sm se sekirala da ne bom imela dovolj mleka) in potem si ga vmes kar ven črpam, naredim zalogo za kakšne krizne situacije dojim nekje na 4 ure. Manija z dudo se kar nadaljuje, ne vem kako bom to rešila... skratka malo se sploh ne da zamotit na kakšen drug način, če nima nič v ustih. Ko se podojiva jo odstavim, ker čene bi ona kar cuzala v prazno, ko ugotovi da nima ničesar v ustih plane v jok. Sploh se ne potolaži dokler ji ne damo dude. In še to, mora glasno cmokati z njo prav smešna je. spanje - spimo kar uredu, se ni za pritoževat, ponavadi naredi 2 krat po 4 urce ali pa tudi 5, kakor jo prime. Zadnje 2 dneva sicer opažam da jo ponoči veliko bolj napenja, non stop jo matra zrak po trebuščku. Včasih ji celo rata da prdne včeraj čez dan je ful malo kakala, je pa zato naredila ponoči ogromno porcijo, lahko je bila tudi zaradi tega malce bolj razdražena... sprehodi - včeraj smo šli prvič vozičkat, pa najbrž ji je kar pašalo, prespala je cel sprehod. In to brez dude. Seveda se je predramila takoj ko smo prišli v hišo. kopanje - v sredo naj bi prišla patronažna in jo prvič okopala. Končno! sem upala da bomo že prej počofotali. Kako ste se vi in vaši sončki navadili/privadili na koapnje? Ponavadi kar uživajo, ima katera probleme s tem? čišča - že dolgo časa samo rjavkast izcedek, pa noče in noče nehat. A je katera že bila na pregledu pri ginekologinji po 6ih tednih? Drugače smo pa nabrali kar nekaj novih mozoljčkov... patronažna sicer ni nič komentirala da bi bilo kaj narobe, a to od mleka pride al od česa? Gremo se oblečt za sprehod, zunaj je krasen sonček. se slišimo
|
|
|
|