Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Pozdrav punce, malce pozno, ampak se vam pridružujem tudi sama, pa upam, da me boste sprejele. 11.1. sva postala starša čudoviti hlerkici, ki je iz dneva v dan bolj živahna
Upam, da si bomo tukaj izmenjale mnogo dobrih nasvetov
Res, dramica? Kje pa si rodila? Jaz sem v Postojni. Mi se držimo notri ko je vroče, čez dan imam zaprta vsa okna in žaluzije na dol, ponoči pa odprem. Saj zdaj menda ne bo več tako vroče...
Na FB je zanimiva skupina "Naši otroci letnika 2010", sem mislila da bi bilo fino imeti skupino tudi za 2011, samo ne vem a se lahko kar tako naredi...
Evo nas spet mal tuki gor Se je zdej debata res bolj kot ne na FB preselila, tako da če bi se nam katera želela tam pridružit, naj sporoči. Drugače smo pa tud mi čez dan večinoma kar notri, tako da so zdaj na sporedu bolj jutranji sprehodi.
Da še tule malo oživim debato... Jaz bsem prav utrujena, punci sta polni energije in jima je dolgčas, ker ni ta pravih prijateljev.. Vitan spi dvakrat po 20 min , pokonci je do 9h zvečer in ga je treba animiart po 12 ur na dan..
Edini plus je, da se gremo na bazen ohladiti, kjer mali neumorno brca in čofota. Voda ga ne utrudi, še vedno se zbuja 3-4x na noč.
GH je kar ok sprejel, včerja prvič pojedel nekje 100 ml bučke s krompirjem. Dajem mu samo par stvari za začetek, se nič ne mudi. On bi sicer že šnicl in sladoled, je delal njam-najm ko nas je gledal
no da se še jaz oglasim po dolgem času.ja nekako prečikiram le fb in tam kaj pokomentiram.par dnevno morje smo dali skoz,Zoja uživala v vodi,čofotala :) tud kar dosti spančkala,bla je zlo pridna.no,zadnje čase mi tud doma čez dan zakinka kako uro dopoldne in popoldne.ravno se je zbudila,opažam da bi ona kar na vse 4 že šla.smešnica mala,dviguje ritko :) z GH nimamo problemov (dobri geni) :) pičim...lep dan
Uvajanje GH - pred par dnevi smo začeli uvajat večerni obrok, ker se je ponoči ful zbujala in se mi zdi da je bila lačna. Zdej je boljše, enkrat na noč se pa še vedno zbudi, ampak potem hitro nazaj zaspi. Ostali obroki so nam kar zlaufali, edino kadar je zaspana imamo mal problemov, drugače je pa vse ok. Spanje - čez dan tud naša bolj malo spi, razen kadar je v vozičku in se ji rita trese Sem pa dons začela sprobavat metodo spi dete spi, ker noče sama v posteljci zaspat, ampak jo je treba kar dolgo po rokah nosit. No, trajalo je kakšnih 45 minut, da je končno sama zaspala v posteljci in upam da se počasi navadi.