rdečebela -> RE: Januarski sončki 2011 (23.6.2011 8:34:57)
|
tud meni se zdi,da odkar jo nosim v sobo z roletami,da je tema,veliko bolje spančka.je pa res,da ko si začne mencat oči in preden zaspi,lahko traja in traja.včeraj npr.sm skor žiwce zgubila.in kdaj se mi res zazdi,da če ne ujamem njenega pravega trenutka,da pol sploh ne more zaspat.in je sam driska in ji nič ni prav,sploh pa opažam zadnje dni da bi se ona rada le po rokah nosila,madam :) no,skratka,se je že zgodilo,da je spala tud 2 uri dopoldne ali popoldne.ampak jst bi jo rada tudi navadila da bi imela res en ritem,da bi šla 2 krat na dan uredu odkinkat.ker je potem tud dost bolš volje.in isto kot pri vas darchy,kokr jo odložim je jok.evo,dns se je zbudila ob polnoči,spet!dobila flaško,pol je bil mir do 7h.pol sm ji dala spet mleko,sva se preoblekle ipd.zej spi.kar naprej si mane očke,men to pomeni da se ji spi,ampak vedno pa noče zaspat.pa včeraj je bla res driska in potem pozno popoldan sem jo imela le v eni tanki tuniki.in še do soče sva šle in ji je blo bolš.zgleda da jo ta toplota in tonf zdelujeta.sej koga nebi,še meni je težko.
|
|
|
|