baby1978 -> RE: Januarski sončki 2011 (6.4.2011 20:18:38)
|
Pozdravljene punce, redno vas berem na telefonu, do računalnika pa skoraj ne pridem, da bi kaj napisala, saj na telefonu predolgo traja. V glavnem mi smo že bili bolani, Teo je imel vročino, jaz pa menstrualne krče, ki so pšonehali, pa tudi menstruacije ni bilo. Smo še vedno samo na dojenju, upam, da ima dovolj, ko je lačen mu pač dam , tudi če je na 3 ure. Ponoči spimo od 22h-4h in pol do 6h in vstanemo okoli 8.30h. Danes sem nekak zažela uz uvajanjem novega ritma, umivanje ob 19h, spanje ob 20h, trenutno je v postelji in je tišina, grem pošpegat če spi.....Supper moj dečko spi....pa da vidimo kako se bo obneslo. oblačenje- tanka spodnja majica na naramnice, dolgi bodi, jaknica tanka po potrebi. kapico imam štrikano-z luknicami, dokolenke, hlače.sem ga zadnjič malo pregrela, pa mi ni jasno kako, ker iamava v vozičku ovčko in bi naj grela v hladnem in v toplem hladila. kakšne številke ve oblačite svojim sončkom? Mi smo že na 68 in 62- zgornji deli, 62 spodnji deli. Že mažete kakšne kremice za obraz za sonce?
|
|
|
|