agataema -> RE: Januarski sončki 2011 (1.2.2011 16:28:55)
|
Jaz imam več težav s tastarejšim, tamali je prav priden. Skoz sam po meni pleza, pa mami mami. Pa se ful z njim ukvarjam, ampak kokr pa mu rečem, da moram it kuhat ali pa Tarasa previt, je pa že kriza in se mula in joka. Upam, da se bo kmalu unesel. Dojenček je pa res priden, v bistvu samo spi in je. Se mi zdi, da pa Biogaia ful pomaga, ga precej manj črviči. Danes sem mu začela dajat D3 kapljice, pa ga zaenkrat še nič ne črviči. Rojstni list smo dobili dober teden po rojstvu, davčne še ne. Jaz bi šla tok ven na sprehod. Danes je bil sicer sonček, ampak pod 0. Upam, da bo prihodnje dni vsaj par stopinj +, da gremo ven. Januarček2011: nisem dolenjka, sem gorenjka:). Pri nas je bila tudi patronažna zdaj štirikrat, pa ni nič rekla, da bi bilo to že to. Itak pride zdaj v četrtek, da ga bomo kopali. Popek je zdaj 2 dni že suh in upam, da tako tudi ostane. Br27: ne vem kako je pri vas, ampak ko sem jaz v Lj čakala na pregled je ena punca prišla in rekla, da je 12 dan po roku in je prišla na sproženje. Da bi čakali 20 dni še nisem slišala, mislim da tudi Pušenjak pravi da je 14 dni maximum. Grem zdaj k starejšemu mulcu, ker se zdaj pri babici mul in gleda risanke. Jao
|
|
|
|