darchy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: br27 Hojla mamice Vidim, da je nova tema, jeeeeeeeeej Jaz tukaj , še vedno nosečka , prav grozno se počutim. Danes smo zadnjega in jutri je že Februar . Najin mali je pravi navihanček, noče ven . Upam da mi jutri sprožijo porod, ker zdaj sem pa že 41T in 1D noseča in mi je vse postalo že mučno, še sama sebi sem na poti . Uradno sicer moj ne bo Januarček, ampak jaz bi se vseeno kar vas držala , če me hočete . Tok fajn je brat vaše pogovore o dojenju, previjanju, sprehodi,..., jaz bi tudiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, evo priznam, sem fouš . No sej vem da bom js tudi kmal, sam nisem si mislila, da bom tok mogla čakat. A mogoče katera ve, koliko časa drugače čakajo da sprožijo porod , sicer bom jutr vse zvedla, pa pomoje dolgo me ne bojo več pustili - upam!!! Sem prav smešna, vsake dva dni se poslovim od sosede, ji pomaham, češ zdej pa grem , no čez nekaj časa pa prilezem nazaj in me čaka kava pri sosedi . Mamice, lahko noč, upam, da se vam čez par dni javim in se pohvalim, da sem mami br27 itak da ostaneš na naši temi . Kar se pa sprožitve poroda tiče, je meni G rekla, da sprožijo pri 41 t in 1 d, če ta dan ni ravno na vikend, ker sicer moraš počakati na ponedeljek. Vsaj tako so meni rekli. Ne vem če je povsod isto. Upam, da tudi ti kmalu dočakaš svojega . Sicer ima pa naša pupa vsak dan drugačen ritem spanja. Včeraj je bila čez dan precej budna, pa sem upala, da bo zato ponoči več spala, se je pa zbujala na vsaki 2 uri. Sem pa ugotovila, da najrajši zaspi pri nekomu v naročju, da se crklja. Če jo damo v zibko zna kar malo dalj trajati. Upam, da zaradi tega ne bo postala preveč razvajena, ampak če tako hoče, jo pač pustim, da občasno spi kar pri nama.
|